Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Bidons

Bidons

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (5)
 2. Geel (1)
 3. Grijs (3)
 4. Groen (3)
 5. Lime (1)
 6. Oranje (3)
 7. Rood (5)
 8. Roze (1)
 9. Transparant (3)
 10. Wit (8)
 11. Zie foto (4)
 12. Zilver (3)
 13. Zwart (5)
Merk
 1. Clipper (4)
 2. PR Products (4)
 3. Tacx (5)
 4. Toppoint (1)
Prijs
 1. € 0 - € 10 (13)
 2. € 10 - € 20 (1)

Tacx Bidons bedrukken

Bedrukte Tacx bidons bestellen als promotiemateriaal!

Wilt u Tacx Bidons bedrukken met uw logo? Kies voor PR Products! 
★ Veel Modellen 
★ Snelle levering
★ Goedkoop  
★ Ook in kleine oplage 
★ Europese Kwaliteit 
★ Gratis digitale drukproef 

Bidons met bedrukking? Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden aangaande Tacx bidons bedrukken. Wij leveren bidons met opdruk van uw logo of tekst in verschillende modellen van het merk Tacx. Ook de inhoud verschilt per bidon tussen 500cc en 750cc.

Het allerbest verkochte model bidon is de Tacx Shiva 500 ccToprenners van wielerploegen als Rabobank, Quick Step en Saxo Bank rijden met de Tacx Shiva in Bio-Bottle uitvoering. Ze hopen hiermee samen met Tacx bij te dragen aan een beter milieu. De Shiva onderscheidt zich door een aantal uitstekende functionaliteiten.

Minimale afname Tacx bidons bedrukken

De Tacx bidons zijn al verkrijgbaar vanaf 300 stuks. Bij deze afname kan er maximaal een 2 kleurendruk op. Vanaf 500 stuks zijn de bedrukkingsmogelijkheden vrijwel onbeperkt. Mocht u een full colour bedrukking op uw bidon wensen dan beoordelen wij graag n.a.v. uw artwork op basis van hoeveel (steun-)kleuren wij dit kunnen drukken en wat het kostenplaatje zou zijn voor het door u gewenste aantal.

Levertijd voor uw bidons

De levertijden voor bidons zijn ongeveer 2 weken na akkoord van het digitale voorbeeld. Indien u ze sneller nodig zou hebben kunt u altijd even navragen of de door u gewenste deadline voor ons haalbaar is.

Opmaak van uw bidon en digitale drukproef

Voor de opmaak van uw te bedrukken Tacx bidons kunnen we u indien gewenst een werktekening toesturen waarin u vervolgens de opmaak zelf kan verzorgen. Wanneer u hiertoe niet in de gelegenheid bent kunt u ook de losse drukbestanden en eventuele tekst los doorsturen maar daarbij een globale omschrijving van uw wensen. In dat geval maken wij zelf het grafisch ontwerp voor u. Uiteraard krijgt u dit nog ter beoordeling toegestuurd.

Ook voor bidons bedrukken als promotiemateriaal: PR Products

Bent u benieuwd hoe uw bidons met bedrukking geproduceerd worden? Bekijk hier een filmpje van het gehele productieproces:

 

Kijk voor de goedkoopste bidons ook eens op Goedkoopbedrukken.nl

Bent u wellicht nog op zoek naar meer of ander promotiemateriaal? Kijkt u dan voor ideeën in onze overige promotiemateriaal productcategorieën:

Voor onze budget selectie promotiemateriaal gaat u naar Goedkoopbedrukken.nl

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden