Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

IJskrabbers

IJskrabbers

IJskrabbers promotiemateriaal

IJskrabbers bedrukken als relatiegeschenk of promotieartikel. Een bedrukte ijskrabber blijft een top-artikel omdat iedereen er eentje in de auto nodig heeft. Schenk een ijskrabber met bedrukking en dit zal altijd positief ontvangen worden. PR Products levert een breed assortiment ijskrabbers. Kijk snel verder.

Zoek en vind uw gewenste ijskrabber

Wij hebben een reeks ijskrabbers in ons assortiment. Om de door u gewenste ijskrabber te vinden kunt u navigeren op diverse specificaties. Denk bijvoorbeeld aan de beschikbare kleuren of de prijs.

Enkele bekende modellen ijskrabbers zijn de driehoek ijskrabber, de handschoen ijskrabber en de welbekende ijskrabbers met handvat in allerlei uitvoeringen. U vindt ze allemaal terug op onze website.

IJskrabbers met bedrijfslogo: De bedrukking

Wanneer u uw keuze gaat maken voor een ijskrabber houd dan naast kleur en model ook rekening met het bedrukbare gebied. Afhankelijk van uw artwork / opdrukbestand kan het slim zijn om een specifiek model wel of niet te kiezen aangezien het logo of de tekst wel goed en duidelijk op de ijskrabber gedrukt moet kunnen worden.

Digitale drukproef

Bij de meeste artikelen staat een opdrukgebied en / of opdrukafmetingen vermeld. U kunt naar aanleiding van de te bedrukken oppervlakte vaak wel inschatten of uw logo of tekst hier binnen past en nog steeds goed leesbaar zal zijn. Twijfelt u hierover stuur ons dan ter controle gewoon even het opdruk bestand toe. Eventueel kunnen we ook een digitale drukproef maken voor u, die anders uiteindelijk toch gemaakt moet worden alvorens een eventuele order in druk kan.

Levertijd bedrukte en onbedrukte ijskrabbers

Wanneer u een bestelling plaatst van onbedrukte ijskrabbers heeft u deze (mits ze in de door u gewenste kleur voldoende voorradig zijn) normaliter binnen 1-3 werkdagen in huis. Indien er een bedrukking op moet komen houd dan rekening met een levertijd van zo'n 2.5 week na akkoord van de digitale drukproef.

IJskrabbers met bedrijfslogo vóór uw deadline geleverd!?

Heeft u een specifieke deadline waarvoor de artikelen zeker geleverd moeten worden vraag ons dan even naar de haalbaarheid hiervan. Indien nodig kunnen we eventueel een expresszending inzetten.

IJskrabbers bedrukken met bedrijfslogo of tekst: PR Products! 

ijskrabbers met bedrijfslogo

Bent u wellicht nog op zoek naar meer of ander promotiemateriaal? Kijkt u dan voor ideeën in onze overige promotiemateriaal productcategorieën.

Voor onze budget selectie promotiemateriaal gaat u naar Goedkoopbedrukken.nl

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden