Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Documententassen

Documententassen

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (5)
 2. Creme (1)
 3. Geel (1)
 4. Grijs (7)
 5. Groen (1)
 6. Lime (4)
 7. Navy (1)
 8. Oranje (3)
 9. Paars (1)
 10. Rood (5)
 11. Wit (3)
 12. Zwart (11)
Merk
 1. Clipper (8)
 2. PR Products (4)
Prijs
 1. € 0 - € 10 (12)

Documententassen bedrukken?

Documenten tassen met bedrukking als promotiemateriaal

Documententassen bedrukken: Documententassen met opdruk van uw logo of tekst in allerlei kwaliteiten en uitvoeringen. Filter op prijs en kleur om de voor u interessante selectie documententassen te realiseren en zo eenvoudig de meest geschikte documententas met opdruk te kunnen kiezen.

Bedrukte documententassen bestellen: PR Products!

Niet de tas gevonden die u zocht? Kijk eens bij een van onze andere tassen categorieën:

 

Documententassen bedrukken als relatiegeschenk

Wanneer je als bedrijf een blijvend en nuttig relatiegeschenk wilt geven aan je relatie en / of personeel dan is een tas een leuke optie. Laat bijvoorbeeld een documententas bedrukken met uw bedrijfslogo, website of een leuke slogan voor wat attentiewaarde voor uw bedrijf.

Documententassen bedrukken kan voortaan zelfs in full colour. U kunt hierbij dus bijvoorbeeld een (sfeer) foto of erg gedetailleerd logo met verloop ook op de tas plaatsen.

Voorbeeld documententas bedrukken

Indien gewenst kunnen we geheel kosteloos en vrijblijvend een digitaal voorbeeld voor u maken hiervan zodat u hiervan een goed beeld krijgt wat het eindresultaat zou zijn. Bij voorkeur een vectorbestand hiervoor aanleveren in bestandsformaat PDF of EPS. Bij een ander bestandformaat graag zorgdragen voor een zo hoog mogelijke resolutie voor een optimaal eindresultaat.

Ook kunnen we altijd even een sample naar u opsturen ter referentie van de kwaliteit van de tas én van de bedrukking. Deze documententas bedrukken we dan niet al met uw logo maar dit is dan een exemplaar van een eerder geproduceerde partij van een andere klant. Neem bij interesse even contact met ons op, dan kunt u er binnen enkele werkdagen 1 ontvangen.

Verschillende modellen en kwaliteiten

In de productcategorie documententassen bedrukken hebben we uiteenlopende modellen voor u beschikbaar. Naast dat ze verschillen in prijs, hebben we ook uiteenlopende kleuren en formaten in het assortiment. Sommigen zijn slechts in 1 kleur te bedrukken, anderen zoals eerder vermeld tot in full colour. Voor aanvullende informatie en advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Documententassen laten bedrukken? PR Products Promotiemateriaal!

.

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden