Flesopeners

Flesopeners

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (12)
 2. Eigen kleur mogelijk (1)
 3. Geel (5)
 4. Grijs (3)
 5. Groen (9)
 6. Hout (1)
 7. Lime (1)
 8. Oranje (3)
 9. Rood (11)
 10. Wit (7)
 11. Zilver (8)
 12. Zwart (11)
Merk
 1. Clipper (1)
 2. PR Products (13)
 3. Pr Products (1)
 4. Toppoint (2)
Prijs
 1. € 0 - € 1 (10)
 2. € 1 - € 2 (7)

Flesopener bedrukken als promotieartikel

Flesopeners bedrukken met een tekst, logo of website adres. Het was samen met pennen één van de eerste en nog steeds een van de meest verkochte promotieartikelen. Net zoals dat er overal pennen te vinden zijn, zijn er ook in elk huis flesopeners te vinden. Qua attentiewaarde is het dan ook een erg sterk artikel. Vaak in het opdrukgebied nog net wat ruimer dan bij de meeste pennen. U kunt dus nog meer opvallen met behulp van een flesopener bedrukken met uw eigen tekst of logo.

Flesopeners als combinatie artikel

Zoals je bij meer promotieartikelen ziet, wordt ook de flesopener veel verwerkt in andere artikelen. Het bekende combinatie artikel is waarschijnlijk wel de aansteker flesopener. Andere voorbeelden zijn de sleutelhanger flesopener en staaflampjes met opener. Daarnaast is er onlangs zelfs een onderzetter flesopener gelanceerd. Verder zijn er nog lanyards ofwel keycords met opener, petjes met flesopener en buttons met opener.

Flesopeners bedrukken of graveren

U kunt een flesopener bedrukken met behulp van (meestal) een tampon bedrukking. Daarnaast zijn ook metalen flesopeners populair. Deze kunnen we voorzien van een gravure. De welbekende metalen flesopeners aan een sleutelring. U ziet ze bij veel mensen aan de sleutelbos hangen. Altijd handig om bij te hebben. Daarnaast is een lasergravure nog een stuk duurzamer dan een gewone tampon druk of zeefdruk. Het enige nadeel van deze metalen openers aan sleutelring is dat het maximale gebied om te bedrukken of graveren erg beperkt is. En dan vooral in de hoogte. Een logo is dat vaak al niet mogelijk om te plaatsen. Het leent zich het beste voor tekst.

Flesopeners bedrukken: PR Products Promotiemateriaal!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden