Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Fietsbellen

Fietsbellen

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Fietsbellen bedrukken

Met logo bedrukte fietsbellen bestellen

Bedrukte fietsbellen zijn een leuk en echt Hollands relatiegeschenk. U kunt de logo fietsbellen bedrukken met een full colour label op de bovenzijde. Tevens is het bij sommige modellen mogelijk om een logobel in eigen pms kleur te laten maken. Hiervoor moet u wel denken aan afname van 5000 stuks of meer. Vraag ons bij interesse naar de mogelijkheden.

Fietsbellen bedrukken we standaard in full colour

De fietsbellen worden bedrukt middels een sticker ofwel label. Deze labels worden standaard in full colour bedrukt. Het aantal drukkleuren is dus ook niet van toepassing op de prijs. Of uw logo of afbeelding nou 1 of 4 kleuren heeft of als het een foto betreft, de prijs is gelijk.

Digitaal voorbeeld van uw bedrukte fietsbel

Wanneer u geïnteseerd bent in een specifiek model fietsbel, kunnen we voor uw beeldvorming altijd alvast geheel vrijblijvend een digitaal voorbeeld voor u opmaken met uw logo, tekst of ander drukbestand erop geplaatst. U krijgt hiermee al een goed beeld van het eventuele eindresultaat mocht u tot bestelling overgaan.

Dit is geheel vrijblijvend en hier zitten dan ook geen kosten aan verbonden. Stuur ons een zo goed mogelijk bestand toe, van een zo hoog mogelijke resolutie. We werken het liefst met .EPS of .PDF bestanden.

Sample fietsbel bestellen

Spreekt een bepaald model u aan, maar wilt u toch voor de zekerheid nog eerst even een sample zien? Geen probleem! Laat het ons weten, we sturen u graag een gratis sample ter beoordeling toe.

Logo Fietsbellen bedrukken: PR Products! 

Kijk voor goedkope fietsbellen ook eens op onze dochterwebsite Goedkoopbedrukken.nl!

fietsbellen bedrukken

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden