Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Bierglazen bedrukken

Bierglazen bedrukken

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Bierglazen bedrukken

Bierglazen met bedrukking van uw logo of tekst bestellen voor uw horecagelegenheid of vereniging

Bierglazen met bedrukking voor uw horecazaak of vereniging bestelt u bij PR Products. Wij leveren u een prachtig bedrukt glas voorzien van uw logo of tekst. Wanneer u ons uw wensen doorstuurt met eventueel uw logo, zorgen wij geheel vrijblijvend voor een gratis digitale proef met offerte. Tijdens werkdagen heeft u deze normaal gesproken nog dezelfde dag in huis.

Ons fluitje:

Fluitjes zijn zeer populair binnen horecagelegenheden en verenigingen. Een fluitje is een smal, hoog bierglas met een inhoud van 250 ml. Wij bedrukken uw fluitjes tegen scherpe prijzen. Kijk voor verdere specificaties even hier.

Ons vaasjes:

Dit bierglas heeft een iconische vorm in een handzaam formaat. Ook erg populair in de horeca en bij verenigingen. Het vaasje heeft een inhoud van 300 ml. Laat uw vaasje bedrukken met uw logo bij Pr products. Kijk voor verdere specificaties even hier.

Ons trappist glas:

In ons trappistglas komt een speciaalbiertje goed tot zijn recht. Het glas heeft een bolvormige, brede kelk en een inhoud van 450 ml. Maak uw glas exta speciaal door uw logo of tekst te laten bedrukken bij Pr products. Kijk voor verdere specificaties even hier.

Ons Munich bierglas:

Dit is een hoog bierglas op voet. Het glas heeft een bolle kelk en taps toelopende mondrand. Een inhoud van 410 ml. Wij bedrukken uw speciaalbier glazen tegen scherpe prijzen. Kijk voor verdere specificaties even hier.

Ons (wit)bierglas:

Dit glas is ideaal voor witbier maar ook andere bieren drinken hierin prima weg. Het is een sierlijk doch rubuust glast met een inhoud van 400 ml. PR products bedrukt uw bierglazen tegen scherpe prijzen. Kijk voor verdere specificaties even hier.

Onze bierpullen:

We hebben 2 soorten bierpullen, de large en de extra large variant. De pullen zijn zeer populair op evenementen en bij verenigingen. Wij bedrukken uw bierpullen tegen scherpe prijzen. Vraag ook eens naar de mogelijkheden bij grotere afnames. We bedrukken uw pullen maar daarbij worden ze ook zeer scherp geprijsd! Kijk voor verdere specificaties voor de large variant even hier en voor de extra large variant even hier.

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden