Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Veiligheid

Veiligheid

Relatiegeschenken Veiligheid en Gezondheid

Het thema veiligheid is eigenlijk al een aantal jaren niet meer weg te denken op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Van eenvoudige veiligheidshesjes en gevaren driehoeken tot branddekens en rookmelders. Ook de eerste hulp sets zijn erg populair bijvoorbeeld gericht op veiligheid in en rondom huis.

Enkele voorbeelden op een rij

We zetten enkele mooie veiligheid relatiegeschenken voor u op een rij! Veiligheid in huisbranddeken vulcan Branden in huis vertegenwoordigen bijna 90% van alle brandgerelateerde slachtoffers. Daarnaast verdubbelen goed functionerende rookalarmen de kans op overleven bij brand in huis. Een (of meerdere) rookmelder(s), een branddeken en een eerste hulp set zijn dus geen overbodige luxe voor ieder huishouden om dit in huis te hebben. Dit soort artikelen zijn zowel los als in pakketvorm verkrijgbaar als relatie- of personeelsgeschenk. Veiligheid voor alles!

Een heel fraai product dat erg in het oog springt is de Vulcan: Dit is een branddeken in een fraaie design houder die makkelijk in de keuken op te hangen is. Dit branddeken wordt geleverd in een fraaie geschenkdoos en is tevens te bedrukken met een logo of tekst boodschap.

Relatiegeschenken veiligheid onderweg

Naast dat er relatiegeschenken thema veiligheid voor thuis zijn, is dit ook voor onderweg het geval. Eerste hulp reissets, auto veiligheidsets en de al in een eerder blogbericht belichtte veiligheidshamers de Thor en Odin! Deze artikelen zijn wellicht ook weer wat meer geschikt als relatiegeschenk voor uw klanten en overige relaties. Bijvoorbeeld voor de accountmanagers van uw leveranciers etc.

Gezondheid relatiegeschenken

Binnen het thema gezondheid moet u qua relatiegeschenken onder andere denken aan (eco) stappentellers, jogging sets en telefoonhouders voor tijdens het joggen. De nordic walking set die onlangs aan het assortiment is toegevoegd is ook erg polpulair!

Voor meer info of productvoorstellen op maat in 1 van deze 2 thema's kunt u altijd even contact opnemen. Wij gaan graag voor u aan de slag om samen tot het ideale relatiegeschenk te komen voor uw relaties of personeel!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden