Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Pepermuntdoosjes

Pepermuntdoosjes

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (11)
 2. Eigen kleur mogelijk (3)
 3. Geel (7)
 4. Grijs (2)
 5. Groen (6)
 6. Oranje (8)
 7. Rood (13)
 8. Roze (2)
 9. RVS (1)
 10. Transparant (7)
 11. Wit (18)
 12. Zie foto (4)
 13. Zilver (7)
 14. Zwart (8)
Merk
 1. Clipper (1)
 2. PR Products (1)
 3. Pr Products (22)
 4. Toppoint (1)
Prijs
 1. € 0 - € 1 (22)
 2. € 1 - € 2 (3)

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 25 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Pepermuntdoosjes bedrukken

Pepermuntdoosjes bedrukt bestellen

Wilt u pepermuntdoosjes bedrukken? Clik clack pepermuntdoosjes en bedrukte mintdoosjes zijn erg populaire strooiartikelen.

PR Products biedt qua pepermuntjes meerdere opties. Zo kunt u ook los verpakte pepermuntjes met bedrukking bestellen, zoals veel gebruikt door de horeca. Voor zowel uw horeca pepermuntjes, pepermuntdoosjes met opdruk en andere mintjes helpen wij u graag met het digitale ontwerp indien u zelf hiervoor niet de grafische mogelijkheden heeft.

Pepermuntdoosjes bedrukken, waarom?

Pepermuntdoosjes bedrukken met uw bedrijfslogo of een leuke slogan of tekst. Pepermuntdoosjes bedrukken als een leuk en alom gewaardeerd relatiegeschenk. Pepermuntdoosjes met bedrukking kan voor elke organisatie of vereniging een passend promotieartikel of weggevertje zijn. Een lekker fris pepermunt snoepje dat je altijd bij de hand hebt. Voor in de auto, voor onderweg, in uw tas of koffer, of gewoon in uw jas. Kortom: Bedrukte pepermuntdoosjes zijn een promotioneel weggevertje dat altijd en bij iedereen in de smaak zal vallen. Uw pepermuntdoosjes bedrukken wij en worden geleverd binnen 2 weken na akkoord van de digitale drukproef.

Pepermuntdoosjes met logo of tekst, hoe gaat dat?

Pepermuntdoosjes met logo, tekst, een foto, afbeelding of ander artwork. Alles is voortaan mogelijk, sinds digitale print het heeft mogelijk gemaakt om SUPER SCHERP te printen. Voordat we uw pepermuntdoosjes bedrukken gaat er een proces aan vooraf. Allereerst moeten we uiteraard de gewenste kleur van uw pepermuntdoosje weten én het drukbestand van u hebben ontvangen. Het drukbestand is erg belangrijk. Dit moet namelijk een vector bestand zijn, ook wel lijnbestand genoemd. Dit wil zeggen dat het bestand is opgebouwd uit lijnen, streepjes ofwel vectoren, zodat een drukmachines dit kan 'lezen' en dus vervolgens uw pepermuntdoosjes bedrukken.

Digitale drukproef van uw pepermuntdoosje met bedrukking

Na het correct ontvangen van uw drukbestand maakt onze grafische afdeling een digitale drukproef op. Op deze drukproef plaatsen we het logo (of de tekst) of ander artwork op het artikel binnen het bedrukbare gebied. U kunt zo zien hoe uw artwork op het pepermuntdoosje wordt gepositioneerd. Pas na akkoord op deze digitale drukproef gaan we de pepermuntdoosjes bedrukken bij de productieafdeling.

Bedrukte pepermuntdoosjes, waar en wanneer?

Als u een promotioneel product zoekt dat breed inzetbaar is dan zit u goed met bedrukte pepermuntdoosjes. Omdat ze er in alle vormen en maten zijn kunt u ze ook breed inzetten. Van een promotioneel plat creditkaart mintdoosje tot een mooie glazen pot gevuld met Wilhelmina pepermunt als relatiegeschenk. Daar tussenin zitten nog een hele hoop mogelijkheden. Scrollt u eens op uw gemak door ons assortiment en u zult vast een artikel vinden dat u aanspreekt.

Pepermuntdoosje bedrukken voor uw beurs of evenement

Pepermuntdoosje met bedrukking is een populair promotiegeschenk in de relatiegeschenken en promotieartikelen branche. Pepermuntdoosjes bedrukken, dit wordt al jaren gedaan en de mogelijkheden worden steeds fraaier. Heeft uw organisatie een beurs, open dag of ander evenement. Als weggevertje scoort u altijd punten met uw met logo bedrukte pepermuntdoosjes. De houdbaarheid is minimaal 9 maanden na uitlevering, maar vaak meer als een jaar. Tip: Kies voor een 'tijdloze bedrukking'. Wanneer het niet per se nodig is om data of een specifiek evenement of jaartal te bedrukken op uw promotieartikel dan raden we u aan dit niet te doen. U maakt de premiums hiermee eigenlijk onbruikbaar voor na het betreffende evenement of de genoemde datum. 

Wanneer u kiest voor een logo met een slogan speelt u altijd op safe. Een extra boodschap kunt u altijd nog toevoegen met behulp van een kaartje of label. Vraag ons bij interesse naar de mogelijkheden hieromtrent.

Verschillende kleuren, vormen en maten

Bedrukte pepermuntdoosjes kunnen we in een erg divers aanbod onderverdelen. Verschillende prijsklassen, groottes, verpakkingen, kleuren en inhoud. Pepermuntdoosjes met bedrukking zijn leverbaar in vele kleuren, modellen, maten en uitvoeringen. De pepermuntdoosje worden alleen op de doosjes bedrukt. Wanneer u de pepermuntjes zelf wilt blinddrukken dan kunt u altijd even informeren naar de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat dit pas vanaf minimaal enkele duizendtallen mogelijk is. Enkele populaire modellen zijn de creditcard pepermuntdoosjes, de hart pepermunt doosjes en natuurlijk de click clack blikjes.

Pepermuntdoosjes bedrukt of onbedrukt: de levertijd

Pepermuntdoosjes bedrukken en naar tevredenheid afleveren bij onze klanten in Nederland, België en veel andere Europese landen. Pepermuntdoosjes met logo kunnen we op verschillende locaties en in divese landen dus worden geleverd, over het algemeen binnen 2 weken. Voor leveringen aan het buitenland gelden uiteraard wel andere transportkosten.  Bedrukte pepermuntdoosjes naar het buitenland verzenden? Bel of mail ons even.

Pepermuntdoosjes met bedrukking: PR Products!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden