Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Lippenbalsem

Lippenbalsem

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina

Lippenbalsem bedrukken

Lippenbalsem sticks promotiemateriaal

PR Products levert bedrukte lippenbalsem sticks in diverse modellen, kleuren en uitvoeringen. Hieronder wat meer informatie. Scroll naar boven om van de afzonderlijke artikelen de specificaties te bekijken. Wanneer u doorklikt op de artikelen vindt u informatie als prijzen, opdrukmogelijkheden, en eventuele werktekeningen om uw artwork in op te maken. Tevens bent u in de gelegenheid om een offerte op maat op te vragen.

Lippenbalsem sticks bedrukken? De mogelijkheden..

U kunt uw lippenbalsem sticks bedrukken met uw logo of tekst dmv een zeefdruk in 1 of 2 kleuren. Als een een foto of afbeelding erop bedrukt wilt hebben, dan kunnen wij dit realiseren mbv een full colour label. 

Digitale drukproef van uw bedrukte lippenbalsem sticks

Heeft u een model in gedachte, en zou u graag een indicatie hebben of uw opdrukbestand er goed op past? Dat kan. Wij verzorgen graag een vrijblijvend digitaal voorbeeld voor u ter indicatie van het eventuele eindresultaat mocht u tot bestelling overgaan. Dit is zonder enkele verplichting en kost u niets. U hoeft alleen maar even uw drukbestand of tekst (inclusief (pms) drukkleur en lettertype) door te mailen en we gaan voor u aan de slag.

Een gratis sample ontvangen?

Bent u geïnteresseerd in een specifieke lippenbalsem maar zou u het artikel toch graag nog eerst eens in het echt zien en voelen? Ook dat kan! En ook dat is GRATIS! Stuur ons even het artikelnummer en de gewenste kleur samen met uw adresgegevens dan sturen we er dezelfde dag nog eentje naar u toe ter beoordeling.

Best verkocht bedrukte lippenbalsem sticks

Hier ons meest verkocht model lippenbalsem stick.
Een ander leuk model is de lippenbalsem aan een lanyard.

Beschikbare kleuren lippenbalsem sticks

Er zijn heel veel kleuren lippenbalsem sticks verkrijgbaar. Ook kunnen we (indien gewenst) assorti kleuren sticks uitleveren. We kunnen het aantal bestelde sticks dan verdelen over de kleuren die u wenst. Mits de opdruk(kleur) bij alle sticks hetzelfde is komen er hiervoor geen meerkosten bij.

Lippenbalsem sticks bedrukken: PR Products!

lippenbalsem sticks bedrukken

Bent u wellicht nog op zoek naar meer of ander promotiemateriaal? Kijkt u dan voor ideeën in onze overige promotiemateriaal productcategorieën.

Voor onze budget selectie promotiemateriaal gaat u naar Goedkoopbedrukken.nl

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden