Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Suikerzakjes

Suikerzakjes

Verkrijgbaar in de kleur
  1. Eigen kleur mogelijk (2)
  2. Wit (1)
  3. Zilver (1)
Merk
  1. PR Products (2)
  2. Pr Products (1)
Prijs
  1. € 0 - € 1 (3)

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Suikerzakjes bedrukken

Suikerzakjes met bedrukking goedkoop bestellen

Suikerzakjes met bedrukking of suikerstaafjes zijn niet alleen voor horecazaken van toegevoegde waarde, maar geven elk bedrijf net dat beetje extra uitstraling en professionaliteit. Uw klanten en relaties bij hun bezoek een kopje koffie geven met uw eigen suikerzakje komt toch net weer wat anders over dan een standaard zakje.

Bedrukking op suikerzakjes en suikersticks

Wij leveren u bedrukte suikerzakjes met 1 tot en met 4 kleuren bedrukking. Ook uw suikersticks bedrukken wij geheel naar uw wensen. Het aantal drukkleuren is niet van toepassing op de prijs. De kosten zijn dus hetzelfde ongeacht of het ontwerp in 1 kleur is ofwel full colour.

Digitaal voorbeeld / drukproef

Wij kunnen indien gewenst de opmaak van uw suikersticks of suikerzakjes voor u verzorgen. Wanneer u het artwork / opdrukbestand naar ons mailt met daarbij een beschrijving van uw wensen dan gaan we graag voor u aan de slag.
Wilt u de opmaak liever zelf verzorgen dan kan dat uiteraard ook, vraag ons even om de werktekening. U kunt uw opmaak dan meteen op maat aanleveren. Bij de meeste artikelen staat de werktekening overigens als download vermeld.

Ander snoep bedrukken:

Heeft u niet het promotionele snoep kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Kijk dan eens bij een van onze andere snoep bedrukken categorieën: 
Chocolade bedrukkenclick clack blikjes bedrukkenkauwgom pakjes bedrukkenpepermuntdoosjes bedrukkenkoffie koekjes bedrukkenpepermuntrolletjes bedrukkensnoep bedrukkensnoeppotten bedrukken.

Suikerzakjes met logo bedrukken: PR Products!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden