Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

PENNEN

Pennen bedrukken als promotiemateriaal!

Bedrukte pennen voor elke prijs

Elk bedrijf wil graag hun eigen pennen met daarop hun logo als promotiemateriaal, en eventueel een slogan, telefoonnummer en of website adres toegevoegd. Omdat elk bedrijf ook een eigen huisstijl, budget en wensen heeft is een breed aanbod in te bedrukken pennen erg belangrijk.

Categorie indeling pennen

 In de hoofdcategorie Pennen hebben wij o.a. de subcategorieën kunststof pennen, metalen pennen, touchscreen pennen, houten pennen en Senator pennen onderverdeeld. Hopelijk vindt u gemakkelijk de modellen waarnaar u op zoek bent. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn kunt u altijd even contact opnemen en uw wensen doorgeven, we helpen u graag een handje met het zoeken van een geschikte pen.

Opdrukgebied te bedrukken pennen

Alle pennen hebben een ander opdrukgebied. Afhankelijk van wat u op uw pen gedrukt wil hebben is het van belang hoe groot dit opdrukgebied is. Wanneer u uw zoektocht bent begonnen naar een geschikt model is het bij het aanvragen van de offerte daarom wel even van belang om even te informeren naar de drukbaarheid van uw logo, tekst en / of slogan op de pen die u aanspreekt. Onze medewerkers kunnen u hierover prima adviseren.

Pennen bedrukken, wat is de levertijd?

De gemiddelde levertijd van een pen met bedrukking of gravure is zo'n 2 tot 3 weken. Dit kan vaak sneller, maar dan wel in overleg met u. Indien u een specifieke deadline hebt, laat het ons even weten. We gaan vervolgens kijken wat realiseerbaar is.

Sample bestellen

Heeft u een pen gevonden die u aanspreekt maar wilt u toch graag alvorens te bestellen een sample zien? Geen probleem! Geef ons even door om welk model het gaat en we sturen u dezelfde dag nog een modelletje toe.

Tot zover onze intro over ons pennen assortiment. Bekijkt u ons ruime aanbod en neem bij vragen gewoon even contact op!

Pennen bedrukken goedkoop

Op zoek naar het allergoedkoopste assortiment bedrukte pennen? Kijk ook eens hier: Pennen goedkoop bedrukken

Pennen bedrukken als promotiemateriaal: PR Products!

pennen bedrukken

Pennen bedrukken we nagenoeg allemaal middels tampondruk. Kijk hieronder voor een kort filmpje over hoe dit in zijn werk gaat:

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden