Schuifpuzzels

Schuifpuzzels

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (2)
 2. Geel (2)
 3. Groen (2)
 4. Rood (2)
 5. Wit (5)
 6. Zwart (2)
Merk
 1. Clipper (1)
 2. Pr Products (3)
 3. Toppoint (1)
Prijs
 1. € 0 - € 1 (5)

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Schuifpuzzels bedrukken

Bedrukte schuifpuzzels bestellen, goedkoop en snel geleverd!

Breng uw boodschap of logo spelenderwijs onder de aandacht met onze leuke bedrukte schuifpuzzels. Een leuk item voor jong en oud, bijvoorbeeld om op een speelse manier een nieuw logo aan uw relaties te presenteren. 

U kunt de schuifpuzzels bedrukken met 1 kleur tot aan een full colour afbeelding indien gewenst! Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Schuifpuzzels bedrukken, de diverse modellen..

Qua formaat hebben we keuze uit 3 modellen. Een vierkante schuifpuzzel, een rechthoekig staand model (zie afbeelding onderaan de pagina) waarbij er een extra rand onder het schuifpuzzeltje zit voor een extra bedrukking, én een lange schuifpuzzel met een groot extra drukvlak langs de schuifpuzzel zelf.

TIP: Voor het mooiste resultaat bij meerkleuren of full colour druk adviseren wij de full colour bedrukte schuifpuzzels. Deze worden middels digitale print in full colour all over bedrukt. Het eindresultaat is erg fraai!

Sample ter beoordeling

Heeft u een model op het oog maar zou u alvorens over te gaan tot bestelling graag eerst een sample zien (en voelen) ter referentie van de kleur of kwaliteit? Geen probleem, we sturen u indien gewenst vandaag nog een exemplaar toe ter beoordeling.

Schuifpuzzels bedrukken, wat zijn de mogelijkheden

Houdt u (indien u de schuifpuzzels wenst te bedrukken) ook altijd even rekening met het bedrukbare gebied. Het ene model heeft een kleiner (of ander) opdrukgebied als het andere, en afhankelijk van uw logo (of tekst of ander opdrukbestand) is dit belangrijk om te weten dit past binnen de drukafmetingen.

Schuifpuzzels bedrukken: PR Products!

schuifpuzzels bedrukken

Bent u wellicht nog op zoek naar meer of ander promotiemateriaal? Kijkt u dan voor ideeën in onze overige promotiemateriaal productcategorieën.

Voor onze budget selectie promotiemateriaal gaat u naar Goedkoopbedrukken.nl

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden