Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Trolleys

Trolleys

Verkrijgbaar in de kleur
  1. Blauw (1)
  2. Grijs (1)
  3. Wit (1)
  4. Zwart (3)
Merk
  1. PR Products (3)
Prijs
  1. € 20 - € 30 (1)
  2. € 30 - € 40 (2)

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Trolley bedrukken als relatiegeschenk

Als relatiegeschenk en met kerstpakketten worden ze met regelmaat ingezet. Een trolley bedrukken, graveren, of voorzien van een doming met een logo of bedrijfsnaam vermelding. Een trolley is altijd prettig om te hebben of krijgen voor het reizen voor zowel privé als zakelijke doeleinden.
Fraai met een subtiele bedrijfsvermelding voor ook nog wat attentiewaarde voor uw organisatie. Dit zowel voor de ontvanger als voor derden.

Trolleys bedrukken met diverse opdruktechnieken

De vier meest gebruikte opdruk technieken op trolleys zijn de volgende. Een gravering op een speciaal hiervoor aanwezig metalen plaatje. Verder wordt er ook veel gebruik gemaakt van een doming sticker op zo’n plaatje. Daarnaast natuurlijk een tampon druk of een zeefdruk. Voor full colour kunt u het beste kiezen voor een doming. Hiermee kunt u zelfs een foto of logo met verloop van donker naar licht en hele fijne details laten plaatsen.

Voor een wat luxere subtiele bedrukking is een lasergravure een goede optie. Wilt u dit liever in een specifieke kleur, dan is tampondruk erg geschikt. Voor een wat grotere opdruk in meerdere (harde) kleuren is zeefdruk de beste optie. U kunt ons naar aanleiding van de specifieke trolley en de gewenste opdruk ook altijd even om vrijblijvend advies vragen natuurlijk.

Aanvullend aanbod trolley bedrukken

Heeft u onze website bekeken en zit er niet het gewenste model voor u tussen? Dat kan. We kunnen via onze vaste suppliers nog een hele reeks andere modellen voor u verzorgen. Wilt u dus een bepaald model van trolleys bedrukken met uw bedrijfslogo of een tekst stuur ons dan een mail of geef ons een belletje. Laat ons weten wat u ongeveer zoekt en om hoeveel stuks het eventueel zou gaan. We komen vervolgens binnen 1 werkdagen bij u terug met 1 of meerdere optie en een offerte op maat.

Trolleys bedrukken? PR Products Promotiemateriaal!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden