Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Papieren tassen

Papieren tassen

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (5)
 2. Bruin (2)
 3. Grijs (3)
 4. Groen (5)
 5. Oranje (3)
 6. Rood (5)
 7. Roze (3)
 8. Wit (5)
 9. Zwart (3)
Merk
 1. Pr Products (2)
 2. Toppoint (3)
Prijs
 1. € 0 - € 1 (2)
 2. € 1 - € 2 (3)

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Papieren tassen met logo opdruk

PR Products levert u papieren tassen met opdruk als promotiemateriaal

Papieren tassen bedrukken? Wij leveren volledig maatwerk in papieren tassen met opdruk. Papieren tassen zijn mogelijk met gedraaid koord, maar ook met een platte lus. Wilt u een offerte, samples of advies op maat? Bel of mail ons even en wij bespreken met uw wensen en de daarbij passende mogelijkheden m.b.t. onze papieren tassen met opdruk!

Papieren tassen bedrukken: PR Products!

Kijk voor de goedkoopste papieren tassen ook eens op Goedkoopbedrukken.nl

Niet de tas gevonden die u zocht? Kijk eens bij een van onze andere tassen categorieën:

 

Papieren tassen bedrukken

Wilt u papieren tassen laten drukken dan kunnen we u van dienst zijn op het gebied van 3 verschillende soorten opties. De eerste optie papieren tas bedrukken zijn enkele modellen uit voorraad, welke we op 1 of 2 zijden in maximaal 1 kleur kunnen bedrukken. We kunnen deze papieren tassen laten bedrukken vanaf een minimale afname van 100 stuks. Deze tassen hebben we in verschillende formaten en in 2 kwaliteiten.

Mogelijkheden voor papieren tassen laten bedrukken

We hebben eenvoudige tassen gemaakt van 70 grams papier. Wilt u liever een wat luxere papieren tas bedrukken dan kunt u ook kiezen voor onze 200 grams glossy gelamineerde tasjes. Deze zijn verkrijgbaar in een reeks leuke kleuren. Deze luxere tassen zijn ook mooi afgewerkt met een gevlochten touw als handvat.
Een tweede optie en vergelijkbare variant hierop zijn onze deels voorbedrukte thema papieren tassen. We hebben bijvoorbeeld elk jaar met kerst rode tasjes met daarop reeds een sneeuwvlokjes print of iets dergelijks. Deze papieren tassen bedrukken we vervolgens nog met een klein logo of tekstje.

Custom made papieren tassen laten drukken

De 3e optie is om geheel op maat uw eigen tas samen te stellen naar uw specifieke wensen. Hierbij moet u wel rekening houden met een minimale afname van ongeveer 1000 of 3000 stuks, afhankelijk van uw specifieke wensen. Wel kunt u in dit geval geheel zelf het formaat, de kwaliteit van het papier en de bedrukking bepalen. Ook met betrekking tot de handvatten kunt u uw wensen doorgeven. De levertijd is wel wat langer, en verschilt van 4 tot 6 weken bij productie Europa tot 3 maanden voor productie in het Verre Oosten.

Papieren tassen bedrukken? PR Products Promotiemateriaal!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden