Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Green

Ecologische promotieartikelen bedrukken

Een mileubewuste keuze

REDUCE

Met ons groene concept slaan wij een geheel nieuwe weg in van promotieartikelen. Vele promotieartikelen zijn gemaakt van verschillende soorten plastic. In onze eco lijn vindt u artikelen die sterk verminderd zijn in plastic omdat ze bijvoorbeeld gecombineerd zijn met natuurlijke materialen. Hierdoor draagt u bij aan het terugbrengen van de hoeveelheden plastic die elke dag in de natuur belanden. 

REUSE

Ook hebben wij hierbij bewust gekozen voor producten die u kunt hergebruiken. Steeds meer landen proberen hun steentje bij te dragen en het gebruik van plastic bekers, borden, lepels en rietjes terug te dringen. Ook wij helpen hier graag aan mee. Neem bijvoorbeeld onze herbruikbare koffiemokken, die niet alleen erg lang meegaan maar ook nog eens een prachtige uitstraling geven aan uw bedrijf. U wilt toch ook dat uw bedrijf uitstraalt bewust en duurzaam te zijn voor ons mileu?

RECYCLE

Poducten van gerecycled materiaal kunnen natuurlijk ook niet achterblijven. Gerecycled papier, gerecycled glas, gerecyclede PET paraplu's en tassen. Zelfs pennen van gerecyclede flessen vindt u in ons assortiment terug. Ook wordt rekening gehouden met de recyclebaarheid na gebruik.

Kiest u ook voor ons groene concept?

Dus...kiest u voor onze eco producten dan helpt ook u de natuur een handje. Zijn onze producten 100% gecertifiseerde duurzame producten? Dat niet, maar ze presenteren onze suggestie voor een meer duurzame keuze wanneer u zoekt naar een promotieartikel. Er worden continu nieuw duurzame producten ontwikkeld, het is een proces en dat gaat stap voor stap. Daarom zal ons groene concept elk jaar groeien met steeds meer keuzes voor duurzame artikelen.

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden