Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Verkiezingscampagne

Verkiezingscampagne

Artikelen 1 tot 24 van 26 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 26 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Verkiezingscampagne Premiums

Promotiemateriaal voor tijdens verkiezingscampagnes

Bent u op zoek naar een premium voor een Verkiezingscampagne? Wij hebben een ruim assortiment voor politieke partijen! Ons Verkiezingscampagne promotiemateriaal is allemaal te voorzien van een opdruk van uw tekst of logo. Geef uw kiezers een leuke attentie van uw partij. 

Ruime keuze van de beste premiums!

Van ballonnen, mintdoosjes, petjes en kauwgom pakjes tot brillendoekjes, paralu's en T-shirts met bedrukking van uw logo en slogan. Uiteraard blijft het hier niet bij, kijk snel verder voor alle mogelijkheden. Bent u naar iets specifieks op zoek maar kunt u het niet vinden? Bel of mail ons even, grote kans dat we het wel hebben. We streven er te allen tijde naar om onze klanten op werkdagen tijdens kantooruren binnen een uur een offerte te sturen.

Digitaal voorbeeld van uw verkiesingscampagne promotiemateriaal

Als u uw drukbestand(en) meestuurt bij uw aanvraag dan kunnen we samen met de offerte al meteen een digitaal voorbeeld meesturen, geheel vrijblijvend. U krijgt dan meteen een goed beeld van hoe het eindresultaat van uw verkiezingscampagne gadget er uiteindelijk eventueel uit zou komen te zien! Het drukbestand dient overigens wel een lijnbestand te zijn. Liefst in bestandsformaat PDF of EPS. 

Sample op aanvraag verkrijgbaar

Bent u geïnteresseerd in een artikel, maar zou u alvorens te bestellen graag toch eerst nog even een exemplaar ontvangen ter referentie van de kwaliteit of de kleur? Geen probleem! Stuur ons het gewenste afleveradres en we sturen u dezelfde dag nog een sample toe. In 95% van de gevallen is dit kosteloos. Alleen bij erg prijzige artikelen berekenen we ooit een kleine bijdrage. Bij de doorsnee artikelen als pennen en andere promotieartikelen is dit geheel kosteloos.

Bedrukte Verkiezingscampagne premiums: PR Products!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden