Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Kleurpotloden sets

Kleurpotloden sets

Kleurpotloden sets bedrukken

Diverse modellen in verschillende prijsklassen

Momenteel hebben we een 10-tal kleurpotloden sets in ons assortiment. U kunt deze kleurpotloden sets bedrukken met een logo of tekst door middel van een label, een eenvoudige tampondruk of een geheel eigen custom made verpakking. Van elk hieronder even een voorbeeld ter referentie.

Kleurpotloden sets bedrukken met een label

Een veel verkocht model dat kan worden voorzien van een label ofwel sticker is dit kleurpotloden setje in transparante etui. Het stickertje kan geheel naar eigen wens worden vormgegeven. U kunt dit zelf doen, wij hebben hiervoor een werktekening beschikbaar. Wij kunnen dit uiteraard ook voor u uit handen nemen. In geval van bestelling is dit geheel kosteloos.

Kleurpotloden sets bedrukken middels tampondruk

De kleurpotloden setjes in een kartonnen koker worden voorzien van een tampondruk. De Colortube kleurpotloden set is een populair model. Deze bedrukking gebeurt per kleur, elke kleur wordt er middels een aparte drukgang opgeplaatst. Full colour bedrukkingen zijn hiermee niet mogelijk.

Custom made bedrukte kleurpotloden sets

Wilt u niet alleen een eenvoudige opdruk, maar een geheel eigen ontwerp verpakking voor uw kleurpotloden sets dan kunt u kiezen voor een van onze custom made te maken verpakkingen. Deze kleurpotloden in custom made doosje zijn al verkrijgbaar vanaf 300 stuks.

 

kleurpotloden sets bedrukken

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden