Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

SNOEP

Snoep bedrukken als promotiemateriaal

Voor snoep bedrukken: PR Products!

In deze categorie Snoep (en dranken) hebben we allerlei mogelijkheden voor snoep bedrukken zoals: chocolade met logo, pepermuntdoosjes ofwel mintdoosjes met opdruk, koffiekoekjes met opdruk, snoeppotten met opdruk, pepermuntrolletjes en dranken ondergebracht zoals waterflesjes met opdruk. 

Snoep bedrukken, hoge afname?

Veel mensen denken dat alle mogelijkheden voor snoep bedrukken erg hoge minimale afnamen hebben. Dit is slechts gedeeltelijk zo. De snoep artikelen met een hoge afname zijn vaak de producten die zijn verpakt in een flowpack. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld koffiekoekjes, zuurtjes en lollies. De minimale afnamen hiervan zijn vaak wel enkele duizendtallen. 

Artikelen met een lagere minimale afname zijn bijvoorbeeld pakjes kauwgom, pepermuntdoosjes en gevulde glazen potten. De zijn over het algemeen vanaf 100, 250 of 500 stuks te bestellen.

Lange levertijd voor snoep bedrukken?

Dit verhaal zit grotendeels gekoppeld aan het afname verhaal. De flowpack artikelen met de hoge afname hebben eigenlijk ook allemaal een levertijd van zo'n 3-5 weken na akkoord van de digitale drukproef. Hiervan valt ook minimaal vanaf te wijken. In uitzonderlijke gevallen kan het ooit een paar dagen sneller, maar meer ook niet. De levertijd van pepermuntdoosjes en dergelijke is om en nabij de 2 weken.

Samples

Van bijna alle snoep artikelen zijn er altijd wel samples toe te sturen ter referentie van de kwaliteit van zowel de snoep als de bedrukking van de verpakking. Uit eerdere orders worden altijd wel enkele exemplaren achter gehouden daarvoor. Stuur bij interesse gewoon even uw adres door en we sturen u met plezier een of enkele monsters toe ter beoordeling. Uiteraard kosteloos en zonder verdere verplichtingen.

Snoep bedrukken in 1 of meer drukkleuren of full colour

Snoep bedrukken met een logo, bedrijfsnaam, url óf met een full colour foto of sfeerbeeld. Daar zit uiteraard verschil in. Voorheen was het verschil in kostenplaatje hierin enorm. Dit wordt steeds minder. Met de nieuwe digitale drukmachines van tegenwoordig kunnen steeds meer artikelen digitaal geprint worden. Vaak is dit niet veel duurder als een tampon- of zeefdruk in 1 of 2 kleuren.

Laat u goed voorlichten van wat de mogelijkheden zijn wanneer u zich gaat oriënteren op promotioneel snoep.

Snoep promotiemateriaal bestellen: PR Products!

 

snoep bedrukken

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden