Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Victorinox Zakmessen bedrukken

Victorinox Zakmessen bedrukken

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (6)
 2. Hout (1)
 3. Rood (10)
 4. Wit (2)
 5. Zwart (7)
Merk
 1. PR Products (11)
 2. Victorinox (1)
Prijs
 1. € 10 - € 20 (7)
 2. € 20 - € 30 (3)
 3. € 30 - € 40 (2)

Victorinox Relatiegeschenken

Maak jouw promotie direct herkenbaar met Victorinox Zakmessen!

Victorinox zakmessen bedrukken als luxe relatiegeschenken! 

Victorinox zakmessen van hoogwaardige kwaliteit met levenslange garantie. De multifunctionele zakmessen van Victorinox staan wereldwijd symbool voor betrouwbaarheid, functionaliteit en perfectie. Elk product is een uitdrukking van Zwitserse kwaliteit en pioniersgeest. Wij kunnen Victorinox zakmessen bedrukken met uw logo om zo uw bedrijf dezelfde betrouwbare uitstraling te geven.

Victorinox zakmessen bedrukken

De Victorinox zakmessen bedrukken we middels een zeer slijtvaste tampondruk. Daarnaast is het bij veel modellen ook mogelijk om het grootste mes te voorzien van een lastergravure. Uw logo kunnen we bij de meeste modellen tot 4 cm breed drukken, maar het is ook mogelijk om de bedrukking subtiel op het mes te plaatsen, we kunnen immers erg gedetailleerd drukken.

Over Victorinox

Victorinox bestaat al meer dan 130 jaar. In 1884 begon de messensmid Karl Elsener een eigen messenmakerij in het dorpje Ibach, Zwitserland. Nu moeilijk voor te stellen, maar in die tijd was Zwitserland nog een van de armste landen in Europa.

Vanaf 1891 leverde het bedrijf messen aan het Zwitserse leger. In 1897 ontwikkelde hij het eerste officiële Zwitserse ‘Army Knife’. Door de jaren heen is dat mes uitgegroeid tot een symbool voor kwaliteit, functionaliteit en innovatie.

Het beroemde logo is in gebruik sinds 1909. Dat jaar overleed de moeder van Karl Elsener en ter ere van haar veranderde hij de naam van het bedrijf in Victoria. Toen in 1921 het roestvrij staal (of inox) werd geïntroduceerd werd de naam van het bedrijf weer veranderd: Victorinox.

Tegenwoordig is Victorinox nog steeds een familiebedrijf met klanten over de hele wereld en geleid door alweer de vierde generatie Elseners. 

Naast zakmessen en multitools maakt Victorinox ook vele andere producten zoals keukenmessen en horloges. Deze producten staan allemaal voor Zwitserse kwaliteit!

De firma Victorinox geeft levenslange garantie op het materiaal en op constructiefouten.

Meer over Victorinox op hun website: Website van Victorinox

Victorinox zakmessen bedrukken als relatiegeschenk

De betrouwbaarheid en inventiviteit van Victorinox zakmessen maken het een uitermate geschikt product om aan uw eigen merknaam te verbinden. De reputatie van de twee merken zullen elkaar versterken!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden