Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Opvouwbare tassen

Opvouwbare tassen

Opvouwbare tassen bedrukken

Kies voor opvouwbare tassen van PR Products!

Waarom? Hierom!
✓ Breed assortiment
✓ Goedkoop
✓ Kwaliteit
✓ Gratis digitale drukproef
✓ Snelle levering

Niet de tas gevonden die u zocht? Kijk eens bij een van onze andere tassen categorieën:

Opvouwbare tassen bedrukken als promotie geschenk

Ze worden steeds meer gebruikt de laatste jaren en worden nog steeds populairder. Vandaar dat er ook steeds meer vraag naar komt en er ook steeds meer varianten op de promotionele markt komen. Opvouwbare tassen laten bedrukken met uw logo of reclame boodschap. Een erg sterk promotieartikel met een groot opdrukgebied voor veel attentiewaarde. Daarnaast blijft de gebruiker er vaak jaren lang gebruik van maken. Op vouwbare tassen laten drukken, wat zijn de mogelijkheden?

De opties bij een opvouwbare tas bedrukken

Bij sommige modellen is het zo dat de uiteindelijke tas (wanneer opgevouwen) in een bijbehorend etuitje kan worden gestopt. Bij andere modellen kunt u de tas in zijn geheel zelf gemakkelijk omvouwen van draagtas tot pouch. De opvouwbare tassen bedrukken we standaard op de pouch of het etui. Dit aangezien ze opgevouwen en in de pouch of etui op voorraad liggen. Dit is dus het gemakkelijkste en snelste te bedrukken. Een ander verhaal is het wanneer u de tasjes zelf wilt voorzien van een bedrukking.

De uitgevouwen opvouwbare tassen laten drukken

De grote uitgevouwen opvouwbare tas bedrukken is een wat lastiger verhaal. Hiervoor moeten alle tasjes worden uitgevouwen en gladgestreken. Dat is al een werk op zich. Hierna moeten ze extra goed worden opgespannen om ze goed te kunnen bedrukken. Vervolgens moeten ze drogen om daarna weer opgevouwen te worden en in de pouch of etui worden gestopt. Qua handling en tijd is dit dus erg bewerkelijk en kostbaar. Maar uiteindelijk heeft u zeker een waardevol en bruikbaar promotieartikel.

Opvouwbare tassen laten bedrukken? PR Products Promotiemateriaal!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden