Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Thermobekers

Thermobekers

Artikelen 1 tot 24 van 26 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 26 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Thermosbekers bedrukken als fraai relatiegeschenk!

Een thermosbeker bedrukken met een logo of tekst kan door middel van een subtiele tampon druk worden gedaan. Maar tegenwoordig is er meer mogelijk. Er zijn meer druktechnieken waarmee we deze en vele andere promotie artikelen en relatiegeschenken nu van een personalisatie kunnen voorzien. U kunt voortaan ook thermosbekers bedrukken met een digitale print, of een full colour geprint inlay. En natuurlijk een lasergravure. Dit is een erg duurzame opdruk techniek en wordt vaak ook gezien als chique.

Verschil in mogelijkheden thermosbeker bedrukken

De verschillen in tampon druk, digitale print en gravure zit hem in verschillende zaken. Éen belangrijk en groot verschil is het maximale gebied wat u kunt bedrukken. Bij tampon druk kunt u op een rond lopend artikel maar erg beperkt drukken. Een full colour inlay kan helemaal rondom aangezien u dit eerst kunt laten printen op een vel papier en vervolgens rondom in de beker kunt plaatsen.

Daarnaast heeft u het aantal beschikbare drukkleuren. Een thermosbeker bedrukken middels een gravure is altijd maar in 1 kleur, en deze kleur is ook nog even afhankelijk van het exacte artikel / materiaal. In uw digitale drukproef krijgt u altijd een goed beeld van het te verwachten eindresultaat.

 Assortiment

Zoals u hierboven ziet hebben we een fraaie serie aan thermosbekers beschikbaar. De éen met een handig handvat, de ander met een wat stijlvoller design. In diverse prijklassen hebben we modellen, in allerlei kleuren en kleurcombinaties. Kortom, voor ieder wat wils!

Thermosbekers bedrukken: PR Products Promotiemateriaal! 

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden