Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Koffie koekjes

Koffie koekjes

Verkrijgbaar in de kleur
  1. Eigen kleur mogelijk (6)
Merk
  1. PR Products (6)
Prijs
  1. € 0 - € 1 (6)

Koffie koekjes

Bedrukte koffie koekjes goedkoop bestellen

Bedrukte koffiekoekjes ofwel horeca koekjes met bedrukking voor bij de koffie en napolitains vindt u in deze categorie. Napolitains zijn koffiechocolaatjes in een bedrukte wikkel.

Digitaal ontwerp van uw koffie koekjes of napolitains

Elk van deze producten kunnen gepersonaliseerd worden. Wij kunnen indien gewenst de opmaak hiervan voor u verzorgen. Wanneer u het artwork / opdrukbestand naar ons mailt met daarbij een beschrijving van uw wensen dan gaan we graag voor u aan de slag.
Wilt u de opmaak liever zelf verzorgen dan kan dat uiteraard ook, vraag ons even om de werktekening. U kunt uw opmaak dan meteen op maat aanleveren. Bij de meeste artikelen staat de werktekening overigens als download vermeld.

Een gratis sample ontvangen?

Bent u geïnteresseerd in een van onze artikelen, maar zou u alvorens te bestellen toch graag nog eerst even een sample zien / proeven? Dat is natuurlijk heel begrijpelijk. We sturen u op aanvraag met alle plezier een sample toe. Geef even aan ons door naar welk adres het mag, dan versturen we het dezelfde dag nog! 

Horeca of koffie koekjes bedrukken met uw logo: PR Products!

Ander snoep bedrukken:

Heeft u niet het promotionele snoep kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Kijk dan eens bij een van onze andere snoep bedrukken categorieën: 
Chocolade bedrukkenclick clack blikjes bedrukkenkauwgom pakjes bedrukkenpepermuntdoosjes bedrukkenpepermuntrolletjes bedrukkensnoep bedrukkensnoeppotten bedrukkensuikerzakjes bedrukken.

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden