Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Bestellen en betalen

PR Products

Een product bestellen? Volg onze 3 stappen!

  1. Vraag een offerte aan.
    U ontvangt tijdens kantooruren binnen een dag een offerte.
  2. Keur de offerte goed of vraag om aanpassingen.
    Mail ons uw logo, aflever- en factuuradres.
  3. Keur de digitale drukproef goed of vraag om aanpassingen.
    U ontvangt deze proef binnen 2 werkdagen.


Een offerte kunt u aanvragen via de button op de productpagina, of:
> Via een rechtstreekse e-mail naar info@promotiemateriaal.nl
> Telefonisch: 0492 – 46 84 32

Geleverde artikelen kunnen in kleur, afmetingen en/of model een geringe afwijking hebben ten aanzien van het afgebeelde artikel in de catalogus of toegezonden monsters. 

Orderbevestiging
Ongeacht de bestelwijze ontvangt u altijd binnen enkele dagen een orderbevestiging per e-mail. Wij verzoeken u deze goed te controleren en indien u deze niet heeft ontvangen contact met ons op te nemen. Mocht u onjuistheden tegenkomen dan verzoeken wij u om dit binnen 24 uur na ontvangst aan ons te melden.

Prijzen
Al onze prijzen zijn in Euro’s, exclusief BTW. Zetfouten t.a.v. prijzen op de website voorbehouden.

Bedrukking
Wij drukken uw logo en/of tekst in 1 kleur op 1 zijde, mits anders vermeld. Prijzen voor meerkleurendruk
zijn op aanvraag.

Drukkleur
Wij bedrukken producten in elke geweste kleur. Wij benaderen altijd de door u aangegeven PMS kleur zo goed mogelijk. Lichte afwijkingen in de drukkleur zijn voorbehouden. 

Aanloopkosten
Aanloopkosten zijn alle kosten die gemaakt worden ter voorbereiding en afsluiting van het productieproces. Deze kosten bedragen in de meeste gevallen € 39,- per bedrukkingskleur, per bedrukkingsplaats en per besteld artikel voor normale bedrukkingen. Voor graveren, borduren e.d. gelden andere tarieven.

Meer-/minderlevering
Daar het altijd gaat om een zeer speciaal en klantgebonden ontwerp, is het onvermijdelijk dat het door u opgegeven aantal kan afwijken van hetgeen aan u geleverd wordt. Daarom behouden wij ons het recht voor om in de uiteindelijke aflevering van de goederen een afwijking van maximaal 10 % naar boven ofn aar beneden te hanteren.

Aanleveren logo's
Voor het aanleveren van uw teksten en of logo's gaat onze voorkeur uit naar een digitaal bestand (voorzien van de juiste fonts of opgeslagen als lettercontouren). Bij voorkeur EPS of PDF bestanden. Als u niet zelf de beschikking heeft over één van de gevraagde bestanden, is dit meestal op te vragen bij diegene die uw logo heeft ontworpen (reclamebureau of huisstijldrukker). Ook PR Products kan u tegen minimale kosten ondersteunen op grafisch gebied. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Drukproeven
Enkele dagen na ontvangst van uw bestelling sturen wij u altijd eerst een drukproef per e-mail. Wij vragen u deze zorgvuldig te controleren op eventuele zet- en stijlfouten. Na uw goedkeuring starten wij het definitieve productieproces en zijn eventuele wijzigingen niet meer mogelijk. Bij herhalingsbestellingen sturen wij niet standaard een drukproef, maar op aanvraag kunnen wij u deze wel sturen.

Levertijd
Voor bedrukte artikelen geldt meestal een levertijd van ongeveer 2 weken. Sneller is in overleg vaak mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Voor onbedrukte artikelen geldt een levertijd van circa 2 werkdagen (mits op voorraad).

Verzendkosten / Levering
Franco bezorgd op 1 adres in Nederland. Voor orders met een goederenbedrag beneden de € 800,- berekenen wij een standaard tarief van € 9,00 per order. Zware en palletzendingen uitgezonderd. Wij leveren ook in het buitenland. Hiervoor worden in sommige gevallen geringe meerkosten in rekening gebracht. Voor leveringen in BELGIË gelden dezelfde tarieven als voor Nederland.

Betaling

Voor uw eerste order vragen wij een (gedeeltelijke) betaling vooraf, tenzij anders overeengekomen. Voor bestaande klanten hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen.

Reclamaties

Schriftelijk binnen 8 dagen.Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden