Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

ZONNEBRILLEN

ZONNEBRILLEN

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (6)
 2. Bruin (1)
 3. Eigen kleur mogelijk (1)
 4. Geel (5)
 5. Groen (6)
 6. Lila (1)
 7. Lime (1)
 8. Navy (1)
 9. Oranje (5)
 10. Paars (3)
 11. Rood (5)
 12. Roze (5)
 13. Transparant (1)
 14. Wit (5)
 15. Zie foto (1)
 16. Zwart (6)
Merk
 1. Clipper (9)
 2. Pr Products (1)
 3. Toppoint (2)
Prijs
 1. € 0 - € 1 (1)
 2. € 1 - € 2 (9)
 3. € 2 - € 3 (1)
 4. € 3 - € 4 (1)

zonnebrillen bedrukken

Zonnebril bedrukken als zomers promotieartikel

De zomer staat weer voor de deur. Eén van de meest populaire zomer promotieartikelen van de laatste jaren is een zonnebril bedrukken met een eigen logo of tekst. Tegenwoordig heb je ze in alle kleuren, vele modellen en uitvoeringen. Er zijn bijvoorbeeld neon kleur en ‘hout look’ brillen, opvouwbare zonnebrillen, een model waarvan de glazen zelfs in full colour bedrukt kunnen worden. En ga zo maar door.

Het druk oppervlak bij zonnebrillen bedrukken

Een zonnebril bedrukken is een leuk idee, maar houd er rekening mee dat het opdrukgebied erg beperkt is. Bij de meeste brillen zijn namelijk alleen de pootjes te voorzien van een opdruk. De gemiddelde dikte van een pootje van een zonnebril is niet zo breed. Qua opdrukhoogte moet je ongeveer rekening houden met een bereik van maximaal 7 mm. Vaak wordt er dus gekozen voor een eenvoudige tekst of domeinnaam om hier te drukken. Maar zonnebrillen bedrukken met een logo of beeldmerk kan natuurlijk ook, mits dit niet erg gedetailleerd is en je qua hoogte niet in de problemen komt indien het naar 7 mm wordt verkleind.

Levertijd en afname van bedrukte zonnebrillen

Van enkele modellen is het al mogelijk om te bestellen vanaf 100 stuks, inclusief bedrukking. Zo kunt u reeds een reclame campagne inzetten vanaf een beperkt promotie budget. Qua levertijd zitten we bij sommige brillen op een week na akkoord op de digitale drukproef. Andere modellen zitten op ongeveer 2 weken. Heeft u een specifieke deadline waarop de brillen zeker binnen moeten zijn, dan overleg dit even met ons. Wij kijken dan even samen met u voor welk model u in dat geval kunt kiezen.

Zonnebrillen bedrukken? PR Products Promotiemateriaal!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden