Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

TOP 50

Artikelen 1 tot 24 van 51 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 51 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Top 50 best verkochte promotieartikelen

Een overzicht van de 50 best verkochte promotieartikelen

Op deze pagina vindt u onze toppers: de best verkochte promotieartikelen van promotiemateriaal.nl! Met deze artikelen is de kans op het bereiken van uw doelstelling erg groot. De top 50 is samengesteld op basis van het aantal geplaatste orders het afgelopen jaar.

Vindt u toch niet hét artikel waar u naar op zoek bent, laat hetons dan even weten. We helpen u graag met deze zoektocht naar uw promotietopper. Bel of mail ons even door wat de doelstelling is die u wilt bereiken met het promotieartikel, waar u het wilt inzetten en wat er voor bedrukking op zou moeten komen (wat wilt u communiceren). Dit samen met een indicatie van het benodigd aantal stuks en het beschikbare budget. Dan gaan wij geheel vrijblijvend en kosteloos voor u aan de slag en doen wij u binnen enkele werkdagen een reeks productvoorstellen. Daag ons uit!

Promotiemateriaal met uw eigen personalisatie

Promotiemateriaal, promotieartikelen, weggevertjes, giveaways, gadgets etc. Enkele van de verzamelnamen voor promotionele artikelen die bedrijven gebruiken om de naamsbekendheid te vergroten en goodwill te kweken bij (potentiële) klanten. Bij het personaliseren van promotiemateriaal denkt men meestal aan bedrukken. Maar niet elk promotieartikel kan op dezelfde manier bedrukt worden. We onderscheiden inmiddels een hoop druktechnieken in onze branche. De meest gebruikte methodes zijn tampondruk, zeefdruk, transferdruk, lasergravure en digitale print. Welke techniek gebruikt wordt is onder andere afhankelijk van het materiaal en vorm van het product. Het bedrukken van ronde oppervlakken is namelijk weer heel anders dan het bedrukken van een vlak artikel. En metaal heeft weer andere eigenschappen als kunststof. Met zaken als hechting van de inkt moet goed rekening worden gehouden, om te zorgen dat de bedrukking zo duurzaam mogelijk op het product komt.

De best verkochte promotieartikelen, waarom?

Een aantal voorwaarden van goede promotieartikelen zijn onder andere de volgende:
- het artikel wordt ook daadwerkelijk door de ontvanger gebruikt, of staat ergens waar het gezien wordt
- het product heeft (blijvende) attentiewaarde
- het heeft een ruim opdrukgebied voor het duidelijk plaatsen van het logo, de tekst of andere boodschap 
- het artikel kan breed worden ingezet en verspreid

Waarom bestellen bij PR Product Promotiemateriaal?

Wij werken met een klein team dat graag meedenkt met onze klanten. We werken altijd pro-actief, en wanneer u bij ons een aanvraag neerlegt krijgt u bij de offerte reeds een digitaal voorbeeld (digitale drukproef) zodat u meteen een goed beeld krijgt van het eventuele eindresultaat. Niet pas een digitale proef wanneer u de bestelling geplaatst heeft, maar vooraf, vrijblijvend en kosteloos. Wanneer uw opdrukbestand niet geschikt is voor het artikel dat u aanvraagt, denken we meteen in oplossingen. Kunnen we een vergelijkbaar artikel vinden waar de opdruk wel goed op zou passen, of kunnen we het opdrukbestand wat aanpassen? Dan zullen we dit als alternatieve optie ook meteen in het voorstel opnemen. We zeggen niet alleen dat iets niet kan of past, maar komen meteen met alternatieve oplossingen. 

Alles met als uiteindelijke doel dat uw doelstelling wordt bereikt die u voor ogen heeft met het aanschaffen van een van onze beste verkochte promotieartikelen.

De best verkochte promotieartikelen tips van PR Products Promotiemateriaal!

best verkochte promotieartikelen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden