Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Maglite Zaklampen bedrukken

Maglite Zaklampen bedrukken

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (3)
 2. Rood (3)
 3. Zilver (3)
 4. Zwart (6)
Merk
 1. MagLite (1)
 2. PR Products (5)
Prijs
 1. € 10 - € 20 (2)
 2. € 20 - € 30 (1)
 3. € 30 - € 40 (2)
 4. € 50 - € 60 (1)

MagLite Zaklampen bedrukken

MagLite Zaklampen bedrukken als relatiegeschenk

Laat promotie stralen met MagLite zaklampen!

De perfecte lamp voor vakanties, survival, professioneel gebruik en natuurlijk ook handig voor thuis! MAG-LITE zaklampen zijn een standaard op het gebied van zak lampen voor professionele gebruikers. Gemaakt van vliegtuigaluminium! Bovendien zijn de Maglite zaklampen weersbestendig en schokbestendig. Voorzien van een zeer krachtige, verstelbare lichtbundel dankzij de ingebouwde reflector en het felle krypton licht. Op MagLite zaklampen geven wij u levenslange garantie! Wie wil er nou geen MagLite Zaklampen bedrukken als relatiegeschenk? Een perfect relatiegeschenk met een zeer betrouwbaar imago!

Alle MagLite zaklampen kunnen ook middels lasergravure van individuele namen worden voorzien. Leuk voor bijvoorbeeld personeelsleden of klanten. Zo ontvangt ieder een uniek relatiegeschenk waar ze een leven lang plezier van zullen hebben.

Maglite Zaklampen graveren we op de houder met uw bedrijfslogo. Deze gravure is zeer duurzaam en slijtvast waardoor uw logo of tekst altijd in het zicht blijft.

Maglite zaklampen: 39 jaar ervaring

Iedereen heeft zijn eigen redenen om te kiezen voor MagLite zaklampen. Misschien had je vader er al een in zijn auto liggen? Of misschien ben je op zoek naar de laatste ontwikkelingen in LED technologie? Of misschien ga je voor de oerdegelijke amerikaanse kwaliteit? Wat ook je reden is, je MagLite zaklamp zal je nooit teleurstellen.

Een amerikaanse producent sinds 1979. Mag Instruments maakt zaklampen die door duizenden ordehandhavers, hulpdiensten, militairen en gewone borgens die de hond uit laten gedragen worden. Elk van hen heeft een eigen MagLite verhaal. Maak nu ook je eigen verhaal met je eigen MagLite! Laat bijvoorbeeld MagLite Zaklampen bedrukken als relatiegeschenk.

 

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden