Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Over ons

Even voorstellen

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Bob van der Staak, Leon Langedijk en Loes van der Staak. Samen met ons team timmeren we sinds 2008 flink aan de weg in de Relatiegeschenkenbranche.

PR Products Promotiemateriaal is een one-stop totaalleverancier van huisstijlartikelen. Wij zijn distributeur van Relatiegeschenken en Promotionele artikelen en we werken vanuit het Noord Brabantse Aarle-Rixtel. We beleveren veel klanten in Nederland en België, van multinational tot eenmanszaak.

De wensen van de klant zijn bij ons altijd het uitgangspunt. Daarnaast proberen we waar nodig een adviserende en ondersteunende rol te spelen in het hele proces van artikel keuze tot drukbestand en aflevering.

Onze achtergrond

Hiervoor hadden Bob en Leon beiden een functie met raakvlakken op het gebied van marketing en communicatie. Verder had Bob reeds een grafische opleiding gevolgd. Contact met klanten en leveranciers was hierbij voor ons al dagelijkse kost. De dagelijkse bezigheden en opgedane ervaringen en kennis waren een goede basis voor hetgeen we bij PR Products verder naar onze eigen business hebben geoptimaliseerd.

Jarenlange ervaring

Inmiddels zijn we reeds een jaar of 12 onderweg in deze branche. Dagelijks bezig met onze producten, digitale drukproeven, het meedenken met klanten over passende producten voor hun beurs, reclamecampagne of relatiegeschenk. Vaak zit er ook nog een tijdsdruk achter wat de uitdaging om iets te realiseren alleen maar groter maakt. Het gaat er uiteindelijk toch om dat we een tevreden klant hebben.

Toekomstvisie

Wij hoeven niet per se de grootste distributeur van Relatiegeschenken en Promotieartikelen te worden, maar wel degene met de meest(e) tevreden klanten. Dit proberen we te realiseren door middel van service, kwaliteit, goede prijzen, door mee te denken met klant én door voorop te lopen bij trends en evenementen.

Onze producten

Wij leveren een zeer groot assortiment producten in vele productgroepen. Onze specialiteit is het bedrukken van deze producten als promotieartikel of relatiegeschenk, maar we leveren producten ook onbedrukt tegen zeer scherpe prijzen. Van deze functie als groothandel wordt veel gebruik gemaakt. Veel van onze klanten die voor onbedrukte artikelen kiezen verkopen deze artikelen met een goede marge in hun winkel of op de markt.

 

 

 

 

 

 

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden