Over ons

Even voorstellen

 

PR Products

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Bob van der Staak en Leon Langedijk, eigenaars van PR Products Promotiemateriaal. Samen met ons team timmeren we sinds 2008 flink aan de weg in de Relatiegeschenkenbranche.

PR Products Promotiemateriaal is een one-stop totaalleverancier van huisstijlartikelen. Wij zijn distributeur van Relatiegeschenken en Promotionele artikelen en we werken vanuit het Noord Brabantse Beek en Donk. We beleveren veel klanten in Nederland en België, van multinational tot eenmanszaak.

De wensen van de klant zijn bij ons altijd het uitgangspunt. Daarnaast proberen we waar nodig een adviserende en ondersteunende rol te spelen in het hele proces van artikel keuze tot drukbestand en aflevering.

Onze achtergrond

Hiervoor hadden we beiden een functie met raakvlakken op het gebied van marketing en communicatie. Verder had Bob reeds een grafische opleiding gevolgd. Contact met klanten en leveranciers was hierbij voor ons al dagelijkse kost. De dagelijkse bezigheden en opgedane ervaringen en kennis waren een goede basis voor hetgeen we bij PR Products verder naar onze eigen business hebben geoptimaliseerd.

Jarenlange ervaring

Inmiddels zijn we reeds een jaar of 10 onderweg in deze branche. Dagelijks bezig met onze producten, digitale drukproeven, het meedenken met klanten over passende producten voor hun beurs, reclamecampagne of relatiegeschenk enzovoorts. Vaak zit er ook nog een tijdsdruk achter wat de uitdaging om iets te realiseren alleen maar groter maakt. Het gaat er uiteindelijk toch om dat we een tevreden klant hebben.

Toekomstvisie

Wij hoeven niet per se de grootste distributeur van Relatiegeschenken en Promotieartikelen te worden, maar wel degene met de meest(e) tevreden klanten. Dit proberen we te realiseren door middel van service, kwaliteit, goede prijzen, door mee te denken met klant én door voorop te lopen bij trends en evenementen.

Onze producten

Wij leveren een zeer groot assortiment producten in vele productgroepen. Onze specialiteit is het bedrukken van deze producten als promotieartikel of relatiegeschenk, maar we leveren producten ook onbedrukt tegen zeer scherpe prijzen. Van deze functie als groothandel wordt veel gebruik gemaakt. Zo leveren we erg veel onbedrukte textiel (denk aan shirts, jassen en polo’s), maar ook gebruiksartikelen zoals ehbo sets en zakmessen. Veel van onze klanten die voor onbedrukte artikelen kiezen verkopen deze artikelen met een goede marge in hun winkel of op de markt.

Om de vele mogelijkheden van ons bedrijf te benadrukken vindt u hieronder per productgroep wat meer informatie over bedrukkingsmogelijkheden en de producten die onder deze categorieën vallen. U kunt natuurlijk ook zelf uw eigen weg zoeken in ons grote assortiment door middel van de categorieën in de menubalk of door gebruik te maken van de uitgebreide zoekmogelijkheden op de website.

Onze hoofdcategorieën zijn:


Hieronder vindt u meer informatie over de betreffende categorieën:

Promotiemateriaal bedrukken

Dit is zonder twijfel onze meest bezochte productcategorie. Onder deze categorie vallen namelijk onze meest verkochte artikelen. Deze artikelen zijn bijvoorbeeld pennen en aanstekers maar ook andere gebruiksvoorwerpen die vaak (met een bedrukking) ingezet worden bij promotionele acties. Onder promotiemateriaal vallen de volgende subcategorieën:

 

 • AANSTEKERS
 • BALLONNEN
 • BIDONS
 • FIETS PROMOTIEMATERIAAL
  • fietsbellen
  • zadelhoesjes
 • FLESOPENERS
 • IJSKRABBERS
 • KANTOORACCESSOIRES
 • KENTEKENPLAATHOUDERS
 • LANYARDS
 • LIPPENBALSEM
 • LUCIFERDOOSJES
 • MAGNETEN
 • METEN EN WEGEN
  • bagageweegschalen
  • duimstokken
  • linialen
  • loupes
  • meetlinten
  • rolmaten
  • schaallinialen
 • PARKEERSCHIJVEN
 • REKENMACHINES
 • SCHUIFPUZZELS
 • SLEUTELHANGERS
 • SPELLEN
  • frisbees
  • geduldspellen
  • jojo's
  • knuffelbeertjes
  • schuifpuzzeltjes
  • spaarpotten
  • spellensets
  • sport & spel
 • STRANDBALLEN
 • STRESS ITEMS
 • VERZORGINGSPRODUCTEN
 • ZONNEBRILLEN

Aanstekers bedrukken

Bedrukte aanstekers blijven een populair promotieartikel die van hand naar hand gaan ofwel op de tafel in het zicht liggen. Ook voor niet-rokers is dit een handig artikel om bij de hand te hebben. Aanstekers met bedrukking zijn in vrijwel alle kleuren te bestellen. Ook transparante en semi-transparante kleuren en pastel kleurige aanstekers zijn bij ons verkrijgbaar! Een ander populair model aanstekers zijn de aanstekers met flesopener, of kaarsenaanstekers. Kaarsenaanstekers zijn ook erg handig om bijvoorbeeld de kachel, barbecue of kampvuur aan te steken.

Aanstekers bedrukken, de mogelijkheden
Aanstekers bedrukken kunt u doen met uw eigen ontwerp in 1, 2 of 3 kleuren en zelfs tot full colour! Zoek uw aansteker met behulp van onze filters, waarmee u uw zoekopdracht bijvoorbeeld met onze prijs- en kleurfilters kunt verfijnen op bijvoorbeeld goedkope aanstekers tot € 0,45 in de kleur rood. Zie onze uitgebreide zoekfunctie.

Ballonnen bedrukken


Ballonnen bedrukken? Wij leveren zowel ballonnen met opdruk, onbedrukte ballonnen alsmede verschillende hulpartikelen en toebehoren. U kunt bij ons terecht voor reclameballonnen, ballonnen met opdruk, folieballonnen met uw eigen foto's en uiteraard ook onbedrukte ballonnen om een feest op te leuken.

Drukkleuren
Wat betreft kleuren zijn er erg veel mogelijkheden. Geef bij uw bestelling de gewenste kleur(en) voor uw ballonnen door. Indien uw een specifieke PMS kleur als drukkleur wenst graag deze PMS drukcode er even bijvermelden.

Kwaliteit van de ballonnen
De geleverde ballonnen zijn geschikt voor lucht en helium. Al onze ballonnen zijn in europa gemaakt van 100% natuurlatex en goedgekeurd volgens de Europese norm EN-71-3.

Benodigdheden
Vraag ook eens naar de mogelijkheden met betrekking tot ballon benodigdheden zoals pompen, sluitlinten, wedstrijdkaartjes en ballonstaafjes. Deze producten staan (behalve de staafjes) niet apart op onze website vermeld, maar zijn wel degelijk leverbaar. Bel, Chat of mail ons even met uw wensen en we helpen en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bidons bedrukken

 

Zeer populair in de zomer: Onze bidons. Het allerbest verkochte model bidon is de Tacx Shiva 500 cc. Tacx is sowieso het best verkochte merk. Als jarenlang is dit merk immers ook het meest gebruikte merk door professionele wielerteams. Tacx bidons zijn al verkrijgbaar vanaf 100 stuks. Bij deze afname kan er maximaal een 2 kleurendruk op gedrukt worden. Vanaf 500 stuks zijn de bedrukkingsmogelijkheden vrijwel onbeperkt. Mocht u een full colour bedrukking op uw bidon willen dan beoordelen wij graag n.a.v. uw artwork op basis van hoeveel (steun-)kleuren wij dit kunnen drukken en wat het kostenplaatje zou zijn voor het door u gewenste aantal. De Tacx bidons zijn all-over te bedrukken.

Levertijd bidons:

De levertijd voor onze bidons is ongeveer 2 weken na akkoord van het digitale voorbeeld. Indien u ze sneller in huis wilt hebben kunt u altijd even contact opnemen. Wij bekijken dan meteen met de planning of de door u gewenste deadline voor ons haalbaar is.

Ontwerp van uw bidon en de digitale drukproef

Voor de opmaak van uw eigen bidons kunnen we u een werktekening toesturen waarin u de opmaak zelf kunt verzorgen. Wanneer u hiertoe niet in de gelegenheid bent of de juiste knowhow heeft kunt u ook losse drukbestanden of wensten aan ons toesturen. In dit geval maken wij het grafisch ontwerp voor u. Uiteraard krijgt u dit nog ter beoordeling en goedkeuring toegestuurd.

Fiets Promotiemateriaal bedrukken


Van zadelhoes en fietsbel tot reparatieset en bidon! PR Products levert een groot en leuk assortiment aan promotiemateriaal dat fiets gerelateerd is. De zomer in aantocht? Reclameartikelen  voor de fiets doen het altijd goed! Het mooie weer komt dichterbij... De mensen zijn veel buiten. Men gaat op de fiets naar naar school, naar de stad,, het werk of boodschappen doen. Kortom Nederland is een fietsland, en wat is er dan beter dan promotiemateriaal in te zetten rondom de fiets! Een zadelhoes kan leuk zijn voor grootschalige strooiacties op het station. Elke stationbezoeker zal benieuwd zijn naar de boodschap op al die opvallende zadelhoesjes! Heeft u een evenement voor kinderen? Dan kan een vrolijke fietsbel voorzien van een sticker met uw logo of boodschap een goede optie zijn. We denken graag met u mee voor uw reclamecampagne. Neem contact op via mail, chat of telefoon en we brainstormen graag met u mee!

 

Beste verkochte fiets promotiemateriaal

Ons best verkochte fietsartikel is zonder twijfel de zadelhoes. Onze kwalitatief goede en goedkope zadelhoesjes zijn een simpel te verspreiden reclame item met een groot opdrukvlak en ook nog eens gemaakt van gerecycled PVC! Ons verdere assortiment fietsartikelen bestaat met name uit fietsverlichting, bidons en reparatiesets.

 

Flesopeners bedrukken

Biertje?! Flesopeners met opdruk zijn een van de bekendste promotieartikelen. Het is een product dat lang meegaat en een zeer hoge attentiewaarde heeft. Op elk feestje of verjaardag komen ze weer op tafel.

 

Diverse modellen flesopeners

PR Products levert zowel plastic als metalen openers met een bedrukking. Populair zijn de traditionele ‘vuistopeners’. De zijn uitermate geschikt voor een grote opdruk van een logo met daarbij een slogan of adresgegevens. Een leuk alternatief waarvoor u ook kunt kiezen is de aansteker met flesopener. Zo combineert u 2 producten in 1 promotieartikel! Voor een luxere uitstraling van uw bedrijf kunnen wij voor u uiteraard ook metalen flesopeners van een fraaie gravering voorzien.

 

IJskrabbers bedrukken

 

We kunnen in de winter niet zonder: IJskrabbers. Dus wat is een beter winters weggevertje dan IJskrabers met bedrukking?  Een ijskrabber met opdruk blijft een top-product omdat iedereen er een in de auto nodig heeft. Geef een ijskrabber met bedrukking en dit zal altijd positief ontvangen worden!

 

Enkele populaire modellen ijskrabbers zijn de driehoek ijskrabber, of de handschoen ijskrabber. U vindt ze allemaal terug op onze website.

 

Wanneer u uw keuze gaat maken voor een ijskrabber houd dan naast model en kleur vooral ook rekening met het te bedrukken gebied. Afhankelijk van uw ontwerp kan het slim zijn om een model wel of niet te kiezen aangezien het logo of de tekst wel duidelijk op de ijskrabber gedrukt moet kunnen worden. Vraag ons gerust om advies.

 

Kantooraccessoires bedrukken

 

Ieder bedrijf heeft kantoorartikelen nodig. Pennen, muismatten, notitieblokken, et cetera. Om een beetje professioneel over te komen is het zeker mooi om op dergelijke gebruiksartikelen uw eigen logo, webadres of telefoonnummer gedrukt te hebben.

Niet alleen voor op kantoor, maar ook voor uw personeel wanneer zij klanten of leveranciers bezoeken. En wat te denken van open dagen, beurzen en andere evenementen. U gebruikt uw kantooraccessoires op uw kantoor zelf én zet ze in wanneer u buiten de deur gaat: als promotieartikel!

Kijk snel verder voor onze calculators, schrijfblokken, pennen, en veel meer!

Kentekenplaathouders bedrukken

 

PR Products biedt een groot assortiment kentekenplaathouders. U vindt op onze site onder andere kentekenplaathouders met opdruk voor de auto, bromfiets en motor.

Al onze kentekenplaathouders zijn gemaakt van ABS, de beste keus grondstof. Onze klentekenplaten zijn dan ook super sterk, kleurvast , buigzaam, en worden voorzien van een duurzame opdruk!

Ook bieden wij nummerplaathouders  aan voor bijvoorbeeld amerikaanse auto's. Alle kentekenplaathouders zijn verkrijgbaar met of zonder opdruk. Wij verkopen ook nummerplaathouders zonder de te bedrukken tekstrand.

 

 

 

 

 

 

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden