Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Touchscreen pennen

Touchscreen pennen

Touchscreen pennen bedrukken?

Stylus touchscreen pen als promotiemateriaal

Hier vindt u meer dan 50 modellen stylus touch pennen in alle prijsklassen. Kijk dus voor stylus touchscreen pennen met bedrukking snel verder op onze overzichtige website - Veel keuze, Snelle levering, Super scherpe prijzen! 

Sample touchscreen pen

Heeft u een model op het oog maar zou u alvorens over te gaan tot bestelling graag eerst een sample zien (en voelen) ter referentie van de kwaliteit? Geen probleem, we sturen u indien gewenst vandaag nog een exemplaar toe ter beoordeling.

Touchscreen pennen bedrukken, de mogelijkheden:

Houdt u (indien u de stylus touchscreen pennen wenst te bedrukken) ook altijd even rekening met het bedrukbare gebied. Het ene model heeft een kleiner opdrukgebied als het andere, en afhankelijk van uw logo (of tekst of ander opdrukbestand) is dit belangrijk om te weten dit past binnen de drukafmetingen.

Touchscreen pennen graveren

Aangezien er veel van de touchscreen pennen van metaal zijn gemaakt, kunnen ze naast bedrukt ook gegraveerd worden. In principe staat dit bij alle modellen erbij vermeld op de website. Bij twijfel kunt u ook altijd even navraag doen naar de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Digitaal voorbeeld / drukproef

U heeft een modelletje op het oog, maar toch zou u graag eens een indicatie hebben hoe het eindresultaat er ongeveer uit zou zien met uw logo of uw bedrukking erop geplaatst, voordat u de bestelling plaatst! Dat kunnen we voor u regelen. Stuur ons even het drukbestand door (of de opdruktekst) die u op de touchscreen pen gedrukt zou willen hebben, en we maken voor u geheel vrijblijvend een digitaal voorbeeld. Hier zijn dus geen kosten aan verbonden, en het verplicht u tot niets.

Alleen even een mooie visual van het beoogde artikel met uw bedrijfslogo erop. Laat het even aan uw collega's zien en vraag wat ze ervan vinden!

Touchscreen pennen bedrukken? PR Products!

Meer pennen

Heeft u niet de pen kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Kijk dan eens bij een van onze andere pennen categorieën: 
kunststof pennen bedrukken, metalen pennenhouten pennenpotlodensenator pennen.
Maxema pennen

touchscreen pennen bedrukken

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden