Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Schrijfsets

Schrijfsets

Schrijfsets bedrukken

Schrijfsets bedrukken met logo als promotiemateriaal

Schenk uw relaties een mooie bedrukte schrijfset die men dagelijks gebruikt en u verzekerd zich naast goodwill tevens van jaren attentiewaarde op zijn of haar bureau. 

Schrijfsets bedrukken, brede prijsklassen

Wij hebben in ons assortiment schrijfsets een prijsrange uiteenlopend van rond de € 1,50 per stuk tot zo'n € 20,- per stuk, uitgaande van de hoogste staffel en inclusief een bedrukking in 1 kleur op 1 positie.

Naast het aanbod op onze website hebben we nog veel meer mogelijkheden. Heeft u enkele specifieke wensen qua materiaal, budget of op het gebied van verpakking of bedrukking? Geef het ons aan en we selecteren graag enkele passende schrijfsets voor u die hieraan voldoen. Dit zonder enkele verplichtingen of kosten, alles is geheel vrijblijvend.

Sample 

Heeft een setje gezien dat u aanspreekt maar zou u graag een sample ontvangen om te kwaliteit te kunnen checken? Dit kan! In de meeste gevallen is dit zelfs kosteloos en hoeft u het setje niet terug te sturen. Bij de wat duurdere setjes vragen we eventueel een kleine bijdrage. Mocht dit zo zijn overleggen we dit van tevoren met u alvorens we deze toesturen.

Schrijfsets bedrukken met logo? Digitaal voorbeeld

Bent u benieuwd hoe uw logo, bedrijfsnaam of url op een bepaalde schrijfset uit zou komen? Wij kunnen altijd voor u even een digitaal voorbeeld maken. Ook dit doen we geheel kosteloos en vrijblijvend.

 Schrijfsets bedrukken met logo als relatiegeschenk: PR Products!

schrijfsets bedrukken met logo als relatiegeschenk

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden