Schrijfsets

Schrijfsets

Schrijfsets bedrukken

Schrijfsets bedrukken met logo als promotiemateriaal

Schenk uw relaties een mooie bedrukte schrijfset die men dagelijks gebruikt en u verzekerd zich naast goodwill tevens van jaren attentiewaarde op zijn of haar bureau. 

Schrijfsets bedrukken, brede prijsklassen

Wij hebben in ons assortiment schrijfsets een prijsrange uiteenlopend van rond de € 1,50 per stuk tot zo'n € 20,- per stuk, uitgaande van de hoogste staffel en inclusief een bedrukking in 1 kleur op 1 positie.

Naast het aanbod op onze website hebben we nog veel meer mogelijkheden. Heeft u enkele specifieke wensen qua materiaal, budget of op het gebied van verpakking of bedrukking? Geef het ons aan en we selecteren graag enkele passende schrijfsets voor u die hieraan voldoen. Dit zonder enkele verplichtingen of kosten, alles is geheel vrijblijvend.

Sample 

Heeft een setje gezien dat u aanspreekt maar zou u graag een sample ontvangen om te kwaliteit te kunnen checken? Dit kan! In de meeste gevallen is dit zelfs kosteloos en hoeft u het setje niet terug te sturen. Bij de wat duurdere setjes vragen we eventueel een kleine bijdrage. Mocht dit zo zijn overleggen we dit van tevoren met u alvorens we deze toesturen.

Schrijfsets bedrukken met logo? Digitaal voorbeeld

Bent u benieuwd hoe uw logo, bedrijfsnaam of url op een bepaalde schrijfset uit zou komen? Wij kunnen altijd voor u even een digitaal voorbeeld maken. Ook dit doen we geheel kosteloos en vrijblijvend.

 Schrijfsets bedrukken met logo als relatiegeschenk: PR Products!

schrijfsets bedrukken met logo als relatiegeschenk

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden