Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Powerbanks

Powerbanks

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (11)
 2. Geel (2)
 3. Goud (2)
 4. Groen (4)
 5. Hout (1)
 6. Lime (1)
 7. Navy (6)
 8. Oranje (8)
 9. Paars (1)
 10. Rood (11)
 11. Roze (3)
 12. Wit (7)
 13. Zie foto (2)
 14. Zilver (9)
 15. Zwart (14)
Merk
 1. Clipper (3)
 2. PR Products (2)
 3. Toppoint (10)
Prijs
 1. € 0 - € 10 (8)
 2. € 10 - € 20 (6)
 3. € 20 - € 30 (1)

Powerbank bedrukken als relatiegeschenk

Een waardevol promotiegeschenk dat nog niet zo lang op de markt is. Maar vanaf het begin is het al een regelrechte topper in de promotionele relatiegeschenken branche. Een powerbank bedrukken met een logo of tekst kan al vanaf 10 stuks. Vanaf een kleine investering is het dus al mogelijk om een geweldig nuttig relatiegeschenk te geven aan uw klanten en relaties. Het is ook voor iedereen een handig artikel om te hebben. Voor zowel de jeugd bij festivals tot aan ouderen die een dagje weg gaan en geen risico willen lopen op een lege batterij van hun telefoon, tablet of laptop.

Powerbanks bedrukken of graveren

Er zijn zowel powerbanks met een kunststof behuizing als met een buitenzijde van metaal. Deze kunt u mooi voorzien van een lasergravure. Dit maakt het geschenk weer net wat exclusiever dan met een tampon druk. U zowel uw powerbank bedrukken als graveren kunt u bij ons terecht. Vraag ons naar de mogelijkheden of kijk eerst eens in ons assortiment op de website.

Full colour bedrukking

Powerbanks bedrukken met digitale print in full colour is bij sommige modellen ook een optie. Laat ons bij interesse even weten hoeveel laadvermogen uw gewenste powerbank moet hebben. Dan kijken wij vervolgens naar de mogelijke modellen voor u. Mail indien mogelijk ook alvast even het gewenste opdrukbestand door. Dan kunnen we ook rekening houden met het benodigde opdrukgebied. Om zo de opties te kunnen aanbieden die tot het fraaiste eindresultaat zullen leiden.

Powerbanks bedrukken? PR Products Promotiemateriaal!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden