Tekstmarkers

Tekstmarkers

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Grijs (1)
 2. Multicolor (2)
 3. Wit (7)
 4. Zie foto (1)
 5. Zilver (1)
Merk
 1. Clipper (2)
 2. PR Products (4)
 3. Toppoint (9)
Prijs
 1. € 0 - € 1 (6)
 2. € 1 - € 2 (9)

Tekstmarkers bedrukken met logo

Bedrukte tekstmarkers goedkoop bestellen

Tekstmarkers bedrukken met logo of tekst? Veel gebruikt op kantoor en thuis! Een bedrukte tekstmarker of markeerstift is een weggevertje dat zeker gewaardeerd en gebruikt zal worden, en hiermee een goed promotieartikel, bedrukte markeerstiften.

Schenk markeerstiften met opdruk en ben verzekerd van enkele jaren attentiewaarde op het bureau!

Tekstmarkers bedrukken, de vele modellen

Tekstmarkers, ze zijn er in ongelooflijk veel verschillende uitvoeringen. Van de gewone highlighter tekstmarker en tekstmarker driehoek, tot de vis in tekstmarker en de dubbelzijdige tekstmarker. Dit zijn slechts 4 modellen van de 24 stuks die we op onze website aanbieden.

Elk model met een eigen 'karakter' en eigen voordelen. Van een groot opdrukgebied, tot meerdere kleuren tekstmarker en leuke speelse vormen.

Tekstmarkers bedrukken met logo in full colour met digitale print

Sinds enige tijd is het fenomeen digittaal drukken een mogelijkheid die erbij is gekomen bij het bedrukken van promotieartikelen. Niet alle artikelen komen hiervoor in aanmerking, aangezien materiaal en kleur hier onder andere op van invloed zijn qua technische mogelijkheden. Tekstmarkers zijn een artikel waarop dit goed gedaan kan worden.

Bedrukken in full color met verloop van donker naar licht en ook fotoprint kunnen superscherp worden gedrukt op uw promotieartikelen welke voor digitale print in aanmerking komen.

Digitaal voorbeeld van een tekstmarker met uw logo

Heeft u een specifiek model op het oog en zou u eens willen zien hoe uw logo of ander drukbestand hierop zou uitkomen? Stuur uw artwork even toe en we maken kosteloos en geheel vrijblijvend even een digitaal voorbeeld voor u. Zo kunt u het zelf en eventueel eens met uw collega's bekijken.

Sample van het artikel zelf

Ook is het mogelijk om een sample van een (bedrukte) tekstmarker te ontvangen. Dit ter referentie van de kwaliteit van het product zelf én van de bedrukking. Het sample dat wordt toegestuurd heeft een random bedrukking van een eerdere geplaatste order waarvan enkele exemplaren zijn achtergehouden als sample. Het is dus niet standaard zo dat u een model krijgt met uw eigen drukbestand erop gedrukt.

Tekstmarkers bedrukken met logo, de levertijd

Wanneer u bij ons een bestelling plaats voor het bedrukken van tekstmarkers krijgt u na ingave van deze order binnen 48 uur (meestal eerder) een digitale drukproef. Na goedkeuring van deze drukproef wordt de order binnen 8 werkdagen naar u verzonden.

Heeft u een specifieke deadline waarvoor de producten per se binnen moeten zijn, geef dit dan reeds aan voordat u de order plaatst. Wij kunnen dan de realiseerbaarheid hiervan even nagaan en kijken wat haalbaar is of niet.

tekstmarkers bedrukken met logo

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden