Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

luxe geschenken>

luxe geschenken>

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken bestellen

Laat uw waardering blijken aan uw hardwerkende personeel met een fraai relatiegeschenk waar ze ook echt iets aan hebben! Ook uw zakenrelaties zullen het op prijs stellen wanneer u de goede relatie bevestigd middels een mooi geschenk.

Naast dat u de mogelijkheid heeft om zelf een passende relatiegeschenken te zoeken via onze website, bieden wij ook de kosteloze service om met u mee te denken voor een passend geschenk op maat. Met behulp van enkele handvaten maken wij met alle plezier een selectie van gifts voor u die binnen dit plaatje passen. Doelgroep, doelstelling, afname, bedrukking en budget zijn enkele indicatoren aan de hand waarvan we aan de slag kunnen. Mail of bel ons hierover en we gaan voor u aan de slag!

Ook voor aanvullende informatie over bedrukkingen of verpakkingsmogelijkheden kunt u altijd contact opnemen. Wij denken graag met u mee.

PR Products: Voor al uw relatiegeschenken!

Kijk voor luxe design relatiegeschenken op PR-Relatiegeschenken.nl
Kijk voor de goedkoopste relatiegeschenken op Goedkoopbedrukken.nl

Onze mening over een goede relatiegeschenken:

Wij van PR Products vinden: goed gekozen relatiegeschenken hebben een hoge attentiewaarde. De herinnering blijft daardoor lang(er) hangen. Dat is de kracht van een promotioneel product / geschenk.

Belangrijke pijlers voor een hoge attentiewaarde bij relatiegeschenken zijn wat ons betreft met name functionaliteit en design. Hiermee creeërt u vervolgens vanzelf  onderscheidend vermogen. Deze producten brengen juist dat beetje extra waardoor doelstellingen worden vertaald in resultaten. Producten die uw boodschap op de juiste manier uitdragen.

Bedrukken van relatiegeschenken

Uiteindelijk wilt u graag dat de ontvanger van het relatiegeschenk eraan herinnert wordt van wie het dit fraaie geschenk heeft ontvangen. Hier zorgt u voor door uw gift te personaliseren met een bedrukking of gravure van uw bedrijfslogo, slogan, url of persoonlijke boodschap. Houdt u altijd even rekening met het bedrukbare gebied op het artikel. Op sommige artikelen zit slechts een subtiel gebied dat geschikt is voor een bedrukking of gravure. U kunt n.a.v. uw specifieke wensen bij twijfel altijd even informeren wat er mogelijk is. Sowieso ontvangt u altijd nog een digitale drukproef ter goedkeuring.

De verpakking

Om een relatiegeschenk helemaal compleet te maken is de verpakking natuurlijk van groot belang. Het geeft het product meteen meer 'body' en  uitstraling. De attentiewaarde bij ontvangst is hiermee meteen ook een stuk hoger! Een erg fraaie 'look and feel' waarmee dat het geschenk helemaal áf maakt!

Lees meer over dit standpunt is ons blog wat we hierover hebben geschreven. 

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden