Rugtassen

Rugtassen

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (10)
 2. Bruin (1)
 3. Creme (2)
 4. Geel (7)
 5. Grijs (5)
 6. Groen (5)
 7. Lime (6)
 8. Navy (3)
 9. Oranje (7)
 10. Paars (2)
 11. Rood (8)
 12. Roze (2)
 13. Wit (4)
 14. Zwart (9)
Merk
 1. Clipper (3)
 2. PR Products (10)
Prijs
 1. € 0 - € 10 (13)

Rugtas bedrukken als promotiemateriaal!

Rugtassen bedrukken begint met de keuze maken voor een geschikte rugzak voor uw doel(groep). Wat is er zoal verkrijgbaar? Qua materiaal alleen al maken we onderscheid in bijvoorbeeld nylon, katoen en polyester. Qua modellen gaat het van een eenvoudig promotioneel rugtasje tot en met echte hiking rugtassen. Daar tussenin kunt u verder nog denken aan driehoek rugzakken, reflecterende rugtassen en opvouwbare rugzakken.

Hoe gaan we te werk?

Rugtas bedrukken, hoe pakt u dit aan bij ons? Het is vrij eenvoudig. Navigeer via ons overzichtelijke menu via tassen naar de subcategorie rugtassen. Vervolgens krijgt u een overzicht van de beschikbare modellen. Wanneer u vervolgens op 1 van deze artikelen doorklikt krijgt u hierover uitgebreide informatie over het artikel en de prijs staffels. Voor een offerte op maat klikt u door naar het offerte formulier, waar u uw specifieke wensen qua aantallen en bedrukking kunt ingeven.

U ontvangt vervolgens binnen 1 werkdag een overzichtelijke prijsopgave met daarbij eventueel ook al een digitaal voorbeeldje. Mits u uiteraard een bruikbaar drukbestand aan de offerte aanvraag heeft toegevoegd.

Rugtassen bedrukken, bestellen en leveren

Wanneer u de prijsopgave voor uw rugtas bedrukken heeft ontvangen en u wilt overgaan tot bestellen hebben we (mits niet reeds aangeleverd bij de offerte aanvraag) het drukbestand nodig. Dit graag als vectorbestand in bestandsformaat PDF of EPS. U ontvangt vervolgens een officiële digitale drukproef in PDF ter goedkeuring. U krijgt hierbij een goed beeld van de verhouding en positie van het opdrukbestand op het artikel. Na akkoord op deze drukproef én het doorgeven van het gewenste aflever- en factuur adres is de levertijd nog 8 werkdagen. Geeft u bij een specifieke deadline deze uiterlijke leverdatum altijd even door om misverstanden te voorkomen!

Rugtassen bedrukken? PR Products Promotiemateriaal!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden