Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Magneten

Magneten

Magneten met bedrijslogo bedrukken

Bedrukte magneten bestellen met bedrijfslogo als promotiemateriaal

Magneten met bedrukking als promotiemateriaal? Uw bedrijfslogo of boodschap met behulp van een bedrukte magneet op de koelkast of memobord! Maak uw eigen bedrukte magneten in ieder gewenste vorm en ontwerp.

Digitaal voorbeeld van uw magneet met bedrijfslogo?

Grafisch niet zo handig? Uw magneten kunt u in geval van bestelling kosteloos door ons laten ontwerpen! Stuur ons bij interesse even uw artwork toe, bij voorkeur als lijnbestand in bestandsformaat PDF of EPS. Bij eventuele losse tekst graag even het gewenste lettertype en drukkleur ook aangeven. Deze service is overigens geheel vrijblijvend en kosteloos.

Gratis sample model naar keuze

Heeft u concrete interesse in een specifiek model maar zou u alvorens te bestellen graag eerst nog even een sample ontvangen ter referentie van de kwaliteit? Dat kan natuurlijk! Stuur ons het betreffende artikelnummer en eventueel gewenste kleur magneet met daarbij het afleveradres waar we hem naartoe kunnen sturen en we doen er dezelfde dag nog 1 op de post! Uiteraard is dit gratis en vrijblijvend.

Goedkope magneten met bedrukking 

Kijk voor goedkoop te bedrukken magneten ook eens op onze budgetsite bij de magneten, klik hier voor onze goedkope magneten!

Magneten met bedrijfslogo bestellen: PR Products! 

Magneten met bedrijfslogo of wellicht toch ander promotiemateriaal?

Bent u wellicht nog op zoek naar meer of ander promotiemateriaal? Kijkt u dan voor ideeën in onze overige promotiemateriaal productcategorieën.

Voor onze budget selectie promotiemateriaal gaat u naar Goedkoopbedrukken.nl

magneten met bedrijfslogo

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden