Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Luciferdoosjes

Luciferdoosjes

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Luciferdoosjes bedrukken als promotiemateriaal

Een 'klassiek' reclameartikel: Luciferdoosjes met bedrukking van uw logo of tekst! Onze bedrukte luciferdoosjes en lucifermapjes kunnen all-over bedrukt worden in full-colour quadri print. Door de lage prijs zijn de lucifer doosjes een ideaal artikel om in een grote oplage in te zetten voor een reclameactie. Dit product is voor iedereen handig en zal dus zeker door de ontvange gebruikt worden. Daardoor zal uw bedrukte boodschap voor langere tijd zichtbaar blijven!

De genoemde prijzen bij de producten zijn all-in prijzen exclusief btw. 

Inzetbaarheid bedrukte luciferdoosjes

Luciferdoosjes bedrukt met een logo, tekst, foto of ander soort afbeelding worden besteld door uiteenlopende partijen. Veel horeca gelegenheden zoals restaurants en eetcafe's hebben luciferdoosjes met een eigen bedrukking. Vaak ook als soort herinnering en visitekaartje voor de klant na een bezoek. Het is een relatief goedkoop promotieartikel dat niet zomaar wordt weggegooid en dus een tijdje zijn attentiewaarde houdt.

Luciferkopjes

De kopjes van de lucifers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zo kunt u ze dus mooi aanpassen bij het artwork of de huisstijl waarin de luciferdoosjes bedrukt worden. U heeft de keuze uit de volgende kleuren: Wit, geel, blauw, groen en rood. 

Levertijd bedrukte luciferdoosjes

Wanneer u uw luciferdoosjes in eigen ontwerp hebt besteld ontvangt u altijd nog even een digitale drukproef ter goedkeuring. Hierbij krijgt u een digitaal voorbeeld toegestuurd in PDF formaat met de opmaak van uw ontwerp op het model luciferdoosje dat u heeft gekozen. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat. U kunt hier altijd nog even een wijziging op doorgeven, dat is geen probleem. De levertijd van ongeveer 5 weken gaat pas in na akkoord op de drukproef.

Snellere levering?

Soms is het in overleg wel mogelijk om de levertijd ietwat te vervroegen, dit ligt even aan de planning van de fabriek. Geef bij een specifieke deadline voor levering dus altijd even vooraf aan wanneer u het uiterlijk nodig heeft, dan kunnen we dit van tevoren overleggen en uitsluiten dat dit goed komt.

Luciferdoosjes bedrukken: Hulp nodig bij uw ontwerp?

U wilt graag luciferdoosjes laten bedrukken met een bepaald ontwerp dat u in gedachte heeft. Dit ontwerp moet alleen nog gemaakt worden, maar u bent zelf niet in staat om dit te realiseren. Uitbesteden aan een grafisch vormgever is te duur. Wat te doen? Geen probleem, in geval van order verzorgen wij de opmaak GRATIS voor u. Stuur ons uw logo, foto's, afbeeldingen, bestanden en teksten door met een beschrijving van uw globale wensen en ideeën en we gaan voor u aan de slag.

Desnoods 3 of 4 rondes met aanpassingen erachteraan, geen probleem.

Luciferdoosjes bedrukken: PR Products!

Luciferdoosjes bedrukken goedkoop

 

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden