Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Koeltassen

Koeltassen

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (9)
 2. Geel (4)
 3. Grijs (2)
 4. Groen (8)
 5. Navy (1)
 6. Oranje (6)
 7. Rood (8)
 8. Wit (6)
 9. Zwart (4)
Merk
 1. PR Products (7)
 2. Toppoint (2)
Prijs
 1. € 0 - € 10 (9)

Koeltassen bedrukken

Leuke koeltassen bestellen als promotiemateriaal

Wilt u koeltassen bedrukken? Dan bent u bij PR Products aan het juiste adres!

❤ Goedkoop 
❤ Kleine oplage 
❤ Snel geleverd!

Koeltassen met opdruk voor flessen, koeltasjes met opdruk voor blikjes, schouder koeltassen, fiets- koeltassen en sportieve koeltassen met bedrukking indien gewenst. Zoek handig met onze filters naar de selectie koeltassen die voor u interessant is. Koeltassen bedrukken als relatiegeschenk voor uw personaal of relaties? Koeltassen, we hebben ze in alle soorten en maten.

Scherpe offerte koeltassen

Heeft u een leuk model of meerdere modellen gezien waarvan u graag een prijsopgave zou willen ontvangen voor het aantal dat u in gedachte had en met uw eigen bedrijflogo erop? Via de offerte button bij elk afzonderlijk artikel kunt u precies ingeven wat uw wensen zijn. Wij gaan vervolgens zsm voor u aan de slag om een zo scherp mogelijke aanbieding voor het bedrukken van koeltassen voor u uit te werken. We controleren meteen even de voorraad, dus mocht u de gewenste kleur al weten dan geef dit bij de aanvraag alvast even aan. 

Gratis sample

Bij concrete interesse in een van onze koeltassen kunt u alvorens u bestelt indien gewenst ook altijd nog even een sample ontvangen ter referentie van de kwaliteit of eventueel voor de kleur. Wanneer u dit zou willen kunt u even het gewenste artikelnummer en kleur van het artikel aan ons doorgeven tezamen met het afleveradres waar we het heen kunnen sturen. U ontvangt het model normaliter binnen 2 werkdagen.

Producttip koeltassen bedrukken

Onze producttip op het gebied van koeltassen bedrukken: De FreshCooler Koeltasjes bedrukken! Dit is een 600 D polyester koeltasje, geschikt voor 6 blikjes drank. Met draagriem. Deze koeltassen kunnen op een ruim oppervlak bedrukt worden! Bekijk hier meer informatie:

Koeltasjes bedrukken

Digitaal voorbeeld koeltassen bedrukken

In geval van bestelling ontvangt u automatisch alvorens we gaan produceren een digitale drukproef van uw koeltas ter goedkeuring. Hierbij krijgt u een digitaal voorbeeld van de betreffende koeltas met daarop uw logo of ander drukbestand erop geplaatst exact in de verhouding zoals het eindresultaat er uiteindelijk uit zal komen te zien. U kunt hier altijd nog even 'op schieten' natuurlijk wanneer u het net even iets anders zou willen, mits het binnen de mogelijkheden ligt uiteraard.

Als extra service voor onze klanten kunnen wij dit digitale voorbeeld indien gewenst ook al aanleveren wanneer de bestelling nog niet definitief is. Mocht u e.e.a. wellicht nog moeten presenteren aan uw directie o.i.d. kunt u hiermee direct laten zien wat het eindresultaat zou zijn. Uiteraard is dit geheel kosteloos en vrijblijvend. Bij interesse hierin ontvangen wij uw drukbestand graag bij voorkeur als lijnbestand in bestandsformaat PDF of EPS.

koeltassen bedrukken: PR Products!

Niet de tas gevonden die u zocht? Kijk eens bij een van onze andere tassen categorieën:

 

Koeltas bedrukken als zomer premium!

In de zomer periode gaan alle mensen weer op vakantie of in eigen land naar het strand of binnenlandse plassen om lekker af te koelen. Natuurlijk gaat er dan ook een koel drankje mee en eventueel wat fruit en boterhammen voor de kids. Koeltassen laten drukken als promotieartikel en verspreiden is in die periode dan natuurlijk een sterke promo actie. Maar wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot koeltassen bedrukken? We geven u even een beeld van de opties qua modellen en bedrukking.

Grote en kleine koeltassen laten bedrukken

Qua modellen hebben we uiteraard de bekende koeltasjes voor 6 blikjes. Deze kleinere koeltas bedrukken we vaak op de bovenzijde of de voorzijde. Grotere koeltassen laten bedrukken gaat vaak alleen op de voorzijde. Vaak zit hier een apart vak waar dan de opdruk wordt geplaatst. Ook voor 1 fles hebben we een koeltas in het assortiment, en ook een opvouwbaar model. Een beperking bij koeltassen laten drukken is dat er meestal maar maximaal 1 kleur opdruk op kan. Een voordeel is dat er in beschikbare kleuren per model een behoorlijke keuze is. Er is altijd wel een leuke kleurcombinatie te maken zo.

Koeltassen bedrukken met 1.5 week levertijd

Wilt u de bedrukte koeltasjes uitdelen of gebruiken op een specifieke datum vanwege een evenement of iets dergelijks? Houd u dan rekening met een levertijd van ongeveer 6 tot 8 werkdagen na akkoord van de digitale drukproef. In geval van bestelling ontvangt u binnen 24 uur (meestal sneller) een digitale drukproef in PDF. Hierop staat in verhouding uw logo op het artikel geplaatst in de overeengekomen opdruk kleur.

Koeltassen bedrukken? PR Products Promotiemateriaal! 

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden