Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Click Clack blikjes

Click Clack blikjes

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (2)
 2. Geel (1)
 3. Oranje (1)
 4. Rood (2)
 5. Wit (2)
 6. Zie foto (1)
 7. Zilver (2)
 8. Zwart (2)
Merk
 1. Clipper (1)
 2. Pr Products (2)
Prijs
 1. € 0 - € 1 (3)

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Promotietopper: click clack blikje bedrukken!

Naast pennen, flesopeners en sleutelhangers is click clack blikjes bedrukken toch zeker ook éen van de meest populaire promotieartikelen van deze tijd. Pepermuntdoosjes zijn een veel gebruikt weggevertje op bijvoorbeeld beurzen of andere evenementen. Het voordeel van dit artikel is onder andere dat het vanaf relatief lage afname te bestellen is voor een kleine prijs. Daarnaast is het iets wat de ontvanger gemakkelijk in de zak kan steken en kan bewaren. Aangezien men met de inhoud wel even doet is de attentiewaarde van bedrukte click clack blikjes erg hoog.

Click clack blikjes bedrukken met digitale print

Sinds kort is het mogelijk om pepermunt doosjes ook te bedrukken met een full colour bedrukking. Zelfs een foto druk of een logo met verloop van donker naar licht is nu voortaan geen probleem. Daardoor is het ook mogelijk of zelfs aflopend te drukken, dus geheel tot aan de rand. Een click clack blikje bedrukken met een foto is dus geen enkel probleem meer!

Het meest verkochte click clack pepermuntdoosje

Er zijn behoorlijk wat verschillende modellen pepermunt blikjes. Wil jij voor je bedrijf het goedkoopste click clack blikje bedrukken met een logo of tekst? Dan moet je ons Super Click Clack Blikje hebben. Dit blikje is zo goedkoop omdat het doosje van kunststof is en niet van metaal. Het dekseltje is wel van metaal. Dus het echt click clack effect blijft hierdoor.

Wil je een gratis sample ontvangen om het artikel eens goed te kunnen beoordelen? Mail ons even het adres en de gewenste kleur deksel. We sturen er dan vandaag nog 1 kosteloos toe.

Click clack blikjes bedrukken? PR Products Promotiemateriaal!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden