Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Non-woven tassen

Non-woven tassen

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (10)
 2. Bordeaux (2)
 3. Creme (2)
 4. Geel (7)
 5. Grijs (8)
 6. Groen (8)
 7. Lime (3)
 8. Navy (8)
 9. Oranje (8)
 10. Paars (2)
 11. Rood (9)
 12. Roze (1)
 13. Wit (10)
 14. Zwart (13)
Merk
 1. Clipper (11)
 2. Toppoint (8)
Prijs
 1. € 0 - € 1 (4)
 2. € 1 - € 2 (11)
 3. € 2 - € 3 (1)
 4. € 3 - € 4 (2)
 5. € 7 - € 8 (1)

Non woven tassen bedrukken als promotiemateriaal

Bedrukte non woven tassen bestellen

Non woven tassen met bedrukking: Ideaal als beurstas of goodybag te gebruiken en uiteraard ook bruikbaar bij vele andere gelegenheden, onze non woven tassen met opdruk. Super stevig en verkrijgbaar met korte en met lange hengsels. Kijk snel voor de beschikbare kleuren van onze non woven tassen om uw artwork het beste te laten uitkomen. Mochten wij u qua artwork kunnen ondersteunen doen wij dit uiteraard met alle plezier om het resultaat van uw non woven tasjes met bedrukking te optimaliseren!

Non woven tassen bedrukken: PR Products!

Niet de tas gevonden die u zocht? Kijk eens bij een van onze andere tassen categorieën:

 

Non woven tas bedrukken met logo of tekst

Wat je allereerst moet weten bij non woven tassen bedrukken is dat het materiaal, ofwel de stof, wat ruw van structuur is. Non woven tassen laten bedrukken moet je dus niet doen op basis van heel gedetailleerd artwork. Hele ingewikkelde logo’s of hele kleine sub-teksten of slogans zullen snel dichtlopen of niet heel strak gedrukt kunnen worden. Houd het opdrukbestand dus simpel, dan zal het resultaat ook prima zijn. Een voordeel van non woven is dat het erg sterk is. Wilt u dus een promotionele tas die wat zwaarder gewicht kan dragen, dan is dit een erg goede optie.

Non woven tassen laten bedrukken: De opties

We kunnen deze tassen bedrukt leveren in allerlei modellen en uitvoeringen. Uiteraard de standaard en bekende draagtassen met lange of korte hengsels in diverse formaten. Daarnaast kunnen we non woven tassen bedrukken in full colour bij een 4-tal modellen. Een schoudertas, een boodschappen tas, een laptop tas en een documententas. Op deze tassen wordt digitaal geprint, waardoor er (in tegenstelling tot bij zeefdruk op non woven) zelfs foto’s op afgedrukt kunnen worden. Bij concrete interesse kunt u ter referentie van de kwaliteit van de tas en bedrukking altijd even een sample opvragen.

Non woven tas bedrukken in eigen huisstijl kleuren?

Wij kunnen voor u non woven tassen laten drukken in elke gewenste PMS ofwel Pantone kleur. Heeft uw logo dus 1 of enkele hele specifieke kleuren, geef ons dan de Pantone referentie(s) hiervan op en we drukken de gewenste kleur op uw tas. Zo kunt u uw eigen huisstijl uitdragen met uw bedrukte tassen.

Non woven tassen laten drukken? PR Products Promotiemateriaal!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden