Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

SLEUTELHANGERS

SLEUTELHANGERS

Artikelen 1 tot 24 van 51 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 51 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sleutelhangers bedrukken

Sleutelhangers promotiemateriaal

sleutelhangers bedrukken met logo als promotiemateriaal

Sinds jaar en dag zijn bedrukte sleutelhangers een van de bekendste (en beste!) promotieartikelen. Wij leveren zowel kunststof sleutelhangers als metalen sleutelhangers met bedrukking. Voor een luxe uitstraling van uw organisatie kunnen wij voor u uiteraard ook sleutelhangers met gravering of etsing verzorgen.

Populaire modellen sleutelhangers bedrukken

Enkele van onze veel verkochte modellen zijn de volgende:

Sample 

Heeft u een sleutelhanger gevonden waar u enthousiast over bent, maar zou u hem alvorens te bestellen toch graag nog eerst even in het echt willen zien en voelen? Dat kan, geen probleem. We sturen u er kosteloos eentje toe ter beoordeling. Mail ons even het betreffende artikelnummer (en eventueel de gewenste kleur indien van toepassing) en uw adresgegevens, we sturen u vervolgens dezelfde dag nog een exemplaar toe!

Digitale drukproef sleutelhangers promotiemateriaal

Er zijn heel veel verschillende sleutelhangers, elk met ook een ander opdrukgebied. De ene heeft een wat kleiner opdrukgebied als de andere sleutelhanger. Bij de keuze van uw sleutelhanger is het dus ook van belang om te kijken of het gewenste opdrukbestand past binnen het bedrukbare gebied. Als een logo of tekst dusdanig verkleind moet worden dat de details zo fijn worden dat het dicht kan lopen, of niet meer leesbaar zal zijn dan is het beter om een model te kiezen met een groter opdrukgebied.

U krijgt in geval van bestelling altijd eerst nog een digitale drukproef ter goedkeuring, dus dit wordt altijd vooraf gecontroleerd. Wilt u alvorens u besteld al een digitaal voorbeeld zien van een sleutelhanger met uw logo of tekst erop dan kunnen wij dit uiteraard ook verzorgen. Dit is geheel vrijblijvend en gratis!

Sleutelhangers bedrukken als promotiemateraal: PR Products!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden