Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Chocolade

Chocolade

Bedrukte chocolade goedkoop bestellen

Chocolade met logo bedrukken als promotiemateriaal

Chocolade met bedrukking zoals koffiechocolaatjes met bedrukte wikkel, adventskalenders op maat, logochocolade en meer custom made chocolade mogelijkheden voor bijvoorbeeld Pasen of eindejaarsdoeleinden. Op basis van uw ideeën en wensen denken wij graag verder mee met u. Hieronder wat algemene informatie over de productcategorie Chocolade.

Chocolade bedrukken met logo, de hardlopers

Het meest bekende chocolade promotieartikel zal hoogstwaarschijnlijk de napolitain zijn. De koffiechocolaatje in een wikkel bedrukt met een bedrijfslogo en eventueel een slogan of url. Een artikel dat van vroeger uit (niet per se promotioneel) voor de kinderen rondom de feestdagen erg populair is zijn de adventkalenders! De buitenzijde van de kalenders kunnen voortaan al vanaf 250 stuks geheel naar eigen wens worden bedrukt. Erg leuk en geschikt voor marketing actie richting kinderen, maar uiteraard ook geinig voor klanten en relaties op kantoor!

Wat is er nieuw op het gebied van chocolade bedrukken met logo?

Sinds kort hebben we een nieuwe chocolade artikel in ons assortiment. Dat is eigenlijk een heel eenvoudig chocolade geschenk, maar met een geheel eigen ontwerp verpakking wel meteen heel gaaf: Bonbons in een geheel naar eigen wens op te maken en te bedrukken doosje. Een geheel naar uw huisstijl of marketing actie ontworpen bonbon doosje. Een schitterend relatiegeschenk!

Promotionele chocolade met logo, waarom?

Als relatiegeschenk zal chocolade altijd gewaardeerd worden. Mensen die niet van chocolade houden ben ik nog nooit tegen gekomen. 

Ander snoep bedrukken:

Heeft u niet het promotionele snoep kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Kijk dan eens bij een van onze andere snoep bedrukken categorieën: 
Click clack blikjes bedrukken, kauwgom pakjes bedrukken, koffie koekjes bedrukken, pepermuntdoosjes bedrukken, pepermuntrolletjes bedrukken, snoep bedrukken, snoeppotten bedrukken, suikerzakjes bedrukken.

Goedkoop met logo bedrukte chocolade bestellen: PR Products!

chocolade bedrukken met logo

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden