Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Markeerstiften

Markeerstiften

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (3)
 2. Geel (2)
 3. Grijs (1)
 4. Groen (2)
 5. Multicolor (9)
 6. Rood (1)
 7. Roze (2)
 8. Wit (5)
 9. Zie foto (1)
 10. Zwart (1)
Merk
 1. Clipper (2)
 2. PR Products (4)
 3. Toppoint (12)
Prijs
 1. € 0 - € 1 (4)
 2. € 1 - € 2 (11)
 3. € 2 - € 3 (3)

markeerstiften bedrukken

Markeerstiften bedrukken met logo

Bedrukte Markeerstiften goedkoop bestellen

Markeerstiften bedrukken met logo of tekst? Een veel gebruikt artikel op school, op kantoor en thuis! Een bedrukte tekstmarker of markeerstift is een weggevertje dat zeker gewaardeerd en gebruikt zal worden, en hiermee een goed promotieartikel, bedrukte markeerstiften.

Schenk markeerstiften met opdruk en ben verzekerd van enkele jaren attentiewaarde op het bureau!

Markeerstiften bedrukken, de vele modellen

Bedrukte markeerstiften, ze zijn er in ongelooflijk veel verschillende uitvoeringen. Van de gewone toppoint markeerstiften en driehoek markeerstiften, tot de Bloem markeerstiften met 5 kleuren. Dit zijn slechts 3 modellen van de ruim 20 stuks die we op onze website aanbieden.

Elk model met een eigen 'karakter' en eigen voordelen. Van een groot opdrukgebied, tot meerdere kleuren tekstmarker en leuke speelse vormen.

Markeerstiften bedrukken met logo in full colour met digitale print

Sinds enige tijd is het fenomeen digitaal drukken een mogelijkheid die erbij is gekomen bij het bedrukken van promotieartikelen. Niet alle artikelen komen hiervoor in aanmerking, aangezien materiaal en kleur hier onder andere op van invloed zijn qua technische mogelijkheden. Markeerstiften zijn een artikel waarop dit goed gedaan kan worden.

Bedrukken in full color met verloop van donker naar licht en ook fotoprint kunnen superscherp worden gedrukt op uw promotieartikelen welke voor digitale print in aanmerking komen.

Digitaal voorbeeld van bedrukte markeerstiften met uw logo

Heeft u een specifiek model op het oog en zou u eens willen zien hoe uw logo of ander drukbestand hierop zou uitkomen? Stuur uw artwork even toe en we maken kosteloos en geheel vrijblijvend even een digitaal voorbeeld voor u. Zo kunt u het zelf en eventueel eens met uw collega's bekijken.

Sample van het artikel zelf

Ook is het mogelijk om een sample van een bedrukte markeerstiften te ontvangen. Dit ter referentie van de kwaliteit van het product zelf én van de bedrukking. Het sample dat wordt toegestuurd heeft een random bedrukking van een eerdere geplaatste order waarvan enkele exemplaren zijn achtergehouden als sample. Het is dus niet standaard zo dat u een model krijgt met uw eigen drukbestand erop gedrukt.

markeerstiften bedrukken met logo:de levertijd

Wanneer u bij ons een bestelling plaats voor het bedrukken van tekstmarkers krijgt u na ingave van deze order binnen 48 uur (meestal eerder) een digitale drukproef. Na goedkeuring van deze drukproef wordt de order binnen 8 werkdagen naar u verzonden.

Heeft u een specifieke deadline waarvoor de producten per se binnen moeten zijn, geef dit dan reeds aan voordat u de order plaatst. Wij kunnen dan de realiseerbaarheid hiervan even nagaan en kijken wat haalbaar is of niet.

 

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden