Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Snoeppotten

Snoeppotten

Snoeppotten bedrukken

Gevulde glazen snoeppotten bedrukken met logo als tof relatiegeschenk!

PR Products levert bedrukte snoeppotten met uw logo of tekst. Wij kunnen de snoeppotten bedrukken of graveren. Dit kan op de deksel van de snoeppot of op de snoeppot zelf. De snoeppotten kunnen worden geleverd met uiteenlopende vullingen van diverse soorten snoep of pepermunt.

Snoeppotten bedrukken, digitaal voorbeeld

Voor een kosteloos digitaal voorbeeld met uw eigen logo, tekst of ander drukbestand kunt u ons altijd contacteren. Mail ons uw artwork en wensen en we gaan met alle plezier voor u aan de slag. Wilt u zelf de opmaak verzorgen dan kunnen wij u uiteraard ook de werktekening toesturen.

Een sample ontvangen

Heeft u een leuke snoeppot gezien op de website, maar twijfelt u toch nog? Wanneer u graag een fysiek sample toegestuurd zou willen krijgen om het product eens in het echt te zien en voelen is dat mogelijk. Stuur ons even een mailtje met het gewenste artikel(nummer) en het afleveradres dan sturen we zo snel mogelijk een model toe. Zo weet u precies wat u uiteindelijk kan verwachten mocht u tot bestelling overgaan. Het verplicht u overigens tot niets!

Bedrukte snoeppotten, de levertijd

Wanneer u een bestelling plaatst voor bedrukte snoeppotten dan moet u rekening houden met een levertijd van zo'n 2 tot 2.5 week na akkoord van de digitale drukproef. Heeft u een specifieke deadline wanneer u de potten uiterlijk nodig heeft, bijvoorbeeld voor een beurs, open dag of ander evenement, vraag ons dan van tevoren even om de haalbaarheid hiervan.

Snoeppotten bedrukken met logo als relatiegeschenk: PR Products! 

Ander snoep bedrukken:

Heeft u niet het promotionele snoep kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Kijk dan eens bij een van onze andere snoep bedrukken categorieën: 
Chocolade bedrukkenclick clack blikjes bedrukkenkauwgom pakjes bedrukkenpepermuntdoosjes bedrukkenkoffie koekjes bedrukkenpepermuntrolletjes bedrukkensnoep bedrukkensuikerzakjes bedrukken.

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden