Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Contigo Drinkflessen

Contigo Drinkflessen

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (8)
 2. Bruin (1)
 3. Grijs (2)
 4. Groen (5)
 5. Lime (4)
 6. Navy (2)
 7. Oranje (1)
 8. Paars (1)
 9. Rood (5)
 10. Roze (3)
 11. Transparant (1)
 12. Zilver (6)
 13. Zwart (6)
Merk
 1. Clipper (15)
Prijs
 1. € 10 - € 20 (7)
 2. € 20 - € 30 (7)
 3. € 30 - € 40 (1)

Contigo Drinkflessen bedrukken

Contigo Drinkflessen bedrukken als relatiegeschenk

Contigo: de nummer één van de wereld in drinkflessen! 

Een absolute uitblinker in vormgeving, kwaliteit en technologie. Meteen herkenbaar aan de stijlvolle en strakke designs. Stevig en sterk. De innovatieve Contigo  waterflessen en thermobekers zijn smaakvrij, geurloos, BPA-vrij en voorzien van de revolutionaire AUTOSEAL® of AUTOSPOUT®-technologie (deze onderdelen hebben 2 jaar garantie). De gesloten drinktuit wodt beschermd tegen microben en vuil. Wij kunnen Contigo drinkflessen bedrukken als relatiegeschenk met uw bedrijfslogo! De kwaliteit van deze flessen zal ook uw merknaam ten goede komen.

De Contigo drinkflessen zijn te bedienen met 1 hand en 100% lekvrij! Altijd en overal te gebruiken dus. Ga voor een duurzame promotie voor een van onze favorieten: Contigo Drinkbekers bedrukken!

 • > AUTOSEAL®-technologie: 100% mors- en lekvrij ontwerp. Druk op de AUTOSEAL®-knop, neem een slokje. De drinkopening sluit automatisch na elke slok.
 • > AUTOSPOUT®: druk op de knop en de drinktuit klapt omhoog.
 • > CLEANGUARD™: dekt het drinkreservoir af en vergrendelt tegelijk de AUTOSEAL®-knop.
 • > SNAPSEAL®-technologie: Klik de knop met één hand naar boven om te drinken en naar beneden om de beker te sluiten. 100% mors- en lekvrij.

Waarom Contigo drinkbekers bedrukken als relatiegeschenk?

Het merk Contigo is een vernieuwer op het gebied van thermobekers, drinkbekers en drinkflessen. Een passievol merk dat milieuvriendelijke oplossingen biedt om overal comfortabel te drinken. Contigo maakt drinkflessen voor iedereen. Je gebruikt de thermosflessen van Contigo om warme of koude dranken op temperatuur te houden. Lekkere warme koffie is op kantoor of in de auto nog net zo warm en frisdrank nog even fris als toen je thuis vertrok. Contigo heeft ook speciale aandacht voor sporters. Om goede sportprestaties te leveren is hydratatie immers groot belang. Met de innovatieve designs van Contigo neem je je sportdrink gemakkelijk mee tijdens het sporten en drink je tijdens je inspanningen zonder te morsen. Veel modellen (zoals de Contigo CORTLAND waterflessen) zijn voorzien van een karabijnhaak in de dop, zodat je ze extra gemakkelijk meeneemt!

Contigo biedt een gamma eenvoudige, functionele, innovatieve en milieuvriendelijke drinkflessen. Ontwikkelt om alle uitdagingen van de dag leuk maken! Stijlvol, sterk en met een strakdesign. De juiste combinaties van prestatie en mooi design. Dankzij Contigo Drinkflessen ben je klaar voor de dag met een flinke dosis zelfvertrouwen en het allerbeste op het gebied van drinkflessen in de hand. Wie wil een merk van deze reputatie nu niet verbinden aan zijn eigen merk? Kies daarom voor Contigo drinkbekers bedrukken als relatiegeschenk!

Contigo Drinkflessen

Gestroomlijnd maar ook sterk: De juiste combinatie van nut en elegantie. Met de producten van Contigo kunt u trots zijn op het feit dat u het beste product op het gebied van drinkflessen hebt gekocht!

De kernwoorden bij het merk Contigo:

 • > Kwaliteit
 • > Innovatief
 • > Milieubewust
 • > BPA vrij

Contigo Drinkflessen bedrukken

 

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden