Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Potloden

Potloden

Potloden bedrukken

Bedrukte potloden goedkoop bestellen, snelle levering

Potloden met bedrukking kunnen zowel door als geschenk voor kinderen als voor een handig kantooraccessoire. Voor bedrukte potloden en kleurpotlodensets met opdruk, maar ook stempotloden met opdruk kunt u bij PR Products terecht.

Mini potloodjes bedrukken, ons populairste potlood!

Ons meest verkochte potlood is het mini potloodje. Een leuk klein potloodje van 8.5 cm lang dat is te bedrukken met uw tekst of url.

Sample gratis op te vragen

Heeft u een model op het oog maar zou u alvorens over te gaan tot bestelling graag eerst een sample zien (en voelen) ter referentie van de kleur of kwaliteit? Geen probleem, we sturen u indien gewenst vandaag nog een exemplaar toe ter beoordeling.

Potloden bedrukken, wat is er mogelijk?

Houdt u (indien u de potloden wenst te bedrukken) ook altijd even rekening met het bedrukbare gebied. Het ene model heeft een kleiner opdrukgebied als het andere, en afhankelijk van uw logo (of tekst of ander opdrukbestand) is dit belangrijk om te weten dit past binnen de drukafmetingen.

Potloden bedrukken: PR Products!

Meer schrijfmateriaal

Heeft u niet de pen of potlood kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Kijk dan eens bij een van onze andere pennen categorieën: 
metalen pennenstylus touch screen pennen, houten pennensenator pennen.


potloden bedrukken

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden