Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Katoenen tassen

Katoenen tassen

Verkrijgbaar in de kleur
 1. Blauw (6)
 2. Creme (12)
 3. Geel (2)
 4. Grijs (1)
 5. Groen (4)
 6. Oranje (3)
 7. Rood (6)
 8. Wit (2)
 9. Zie foto (2)
 10. Zwart (6)
Merk
 1. Clipper (9)
 2. PR Products (6)
 3. Pr Products (2)
 4. Toppoint (1)
Prijs
 1. € 0 - € 1 (1)
 2. € 1 - € 2 (12)
 3. € 2 - € 3 (1)
 4. € 3 - € 4 (2)
 5. € 4 - € 5 (1)
 6. € 5 - € 6 (1)

Katoenen tassen bedrukken als promotiemateriaal

Bestel uw katoenen tassen met bedrukking voor uw beurs of evenement!

Katoenen tassen bedrukken? Bestel uw promotionele katoenen tassen met bedrukking als normale draagtas of als handige rugzak. PR Products levert een breed aanbod aan katoenen tassen in diverse formaten en kwaliteiten. Kijk dus snel verder in deze productcategorie voor snel geleverde bedrukte katoenen tassen tegen scherpe tarieven!

Grafische ondersteuning voor uw drukbestand

Mocht u voor uw bedrukte katoenen tassen ondersteuning kunnen gebruiken bij het realiseren van het artwork, dan helpen wij u hierbij uiteraard graag. 

Gratis sample

Bent u enthousiast over een van onze katoenen tassen kunt u alvorens u besteld indien gewenst ook altijd nog even een sample ontvangen ter referentie van de kwaliteit of eventueel voor de afmetingen o.i.d. Wanneer u dit zou willen kunt u even het gewenste artikelnummer van het artikel aan ons doorgeven tezamen met het afleveradres waar we het heen kunnen sturen. U ontvangt het model normaliter binnen 2 werkdagen.

Digitaal voorbeeld katoenen tasje in uw ontwerp

Bij het plaatsen van een bestelling ontvangt u automatisch voordat we gaan produceren een digitale drukproef ter goedkeuring. Hierbij krijgt u een digitaal voorbeeld van het artikel met daarop uw logo (of ander drukbestand) erop geplaatst exact in de verhouding zoals het eindresultaat er uiteindelijk uit zal komen te zien. U kunt hier altijd nog even 'op schieten' natuurlijk wanneer u het net even iets anders zou willen, mits het binnen de mogelijkheden ligt uiteraard.

Als extra service voor onze klanten kunnen wij dit digitale voorbeeld indien gewenst ook al aanleveren wanneer de bestelling nog niet definitief is. Mocht u e.e.a. wellicht nog moeten presenteren aan uw directie o.i.d. kunt u hiermee direct laten zien wat het eindresultaat zou zijn. Uiteraard is dit geheel kosteloos en vrijblijvend. Bij interesse hierin ontvangen wij uw drukbestand graag bij voorkeur als lijnbestand in bestandsformaat PDF of EPS.

Goedkope katoenen tassen

Kijk voor de goedkoopste katoenen tassen ook eens op Goedkoopbedrukken.nl

Bedrukte katoenen tassen bestellen: PR Products!

Niet de tas gevonden die u zocht? Kijk eens bij een van onze andere tassen categorieën:

 

Katoenen tassen laten bedrukken als promotiemateriaal

Één van de meest sterke manieren om via promotieartikel en om uw bedrijfsnaam, slogan of andere reclameboodschap uit te dragen is katoenen tassen laten drukken hiermee. Katoenen tassen bedrukken geeft u de mogelijkheid om op een relatief groot oppervlak uw huisstijl, logo, slogan, evenement of andere boodschap te communiceren naar (onder andere) uw doelgroep.

Andere voordelen van katoenen tassen bedrukken

Met uw katoenen tas bedrukken als promotieartikel zijn de mogelijkheden divers. U heeft qua tassen een keuze uit verschillende modellen. Denk hierbij aan keuze uit verschillende afmetingen van de tas en de kleur van de tas. Daarnaast zijn er zowel modellen met lange hengsels als korte hengsels. Gaat u katoenen tassen laten drukken let dan bij de keuze van het tasje ook op het materiaal. Er is namelijk een verschil in dikte, sterkte en kwaliteit tussen de diverse opties.

Katoenen tas bedrukken in uw eigen huisstijl kleuren

Qua bedrukkingen kunt u qua opdruk kleuren kiezen uit alle mogelijke (Pantone ofwel PMS) kleuren. Om van tevoren een goed beeld te krijgen van het eventuele eindresultaat sturen we u te allen tijden voor start productie nog een digitale drukproef in PDF. Zo ziet u de verhouding van de grootte van de bedrukking ten opzichte van het product. Wilt u een goed beeld krijgen van de kwaliteit van de tas en van de bedrukking op zich? Vraag in dat geval even kosteloos een sample bij ons aan. We sturen u deze dezelfde dag nog toe. Dit zal wel een model zijn van een eerder geproduceerde order, niet met uw eigen ontwerp.

Katoenen tassen laten bedrukken doet u met een gerust hart bij PR Products Promotiemateriaal!

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

 • Max. 2Mb

* Verplichte velden