Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Parkeerschijven

Parkeerschijven

Parkeerschijven bedrukken

Goedkoop bestellen, snelle levering!

Parkeerschijven bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst tegen bodemprijzen? PR Products realiseert het voor u. Ideaal voor in de auto! De genoemde prijzen op onze website zijn op basis van 1 kleur opdruk. Wilt u een meerkleurendruk op uw parkeerschijf, vraag dan even naar de mogelijkheden.

Parkeerschijven bedrukken: Onze best verkochte parkeerschijven

Wij leveren diverse modellen parkeerschijven. De 2 meest verkochte zijn onderstaande modellen:
- Budget parkeerschijf karton
- Euronorm parkeerschijven

Sample opvragen

U wilt promotionele parkeerschijven bedrukken en heeft reeds een parkeerschijf op het oog, maar zou u alvorens te bestellen toch graag eerst nog even een sample wensen te ontvangen dan kan dat. Mail ons even het artikelnummer en het gewenste afleveradres en we sturen u zsm een exemplaar toe. U kunt dan zelf (of eventueel met collega's) de parkeerschijf eens goed bekijken en beoordelen zodat u ook een goed beeld heeft van wat u uiteindelijk zal ontvangen in geval van bestelling.

Parkeerschijven bedrukken, de mogelijkheden:

Er zijn heel veel verschillende parkeerschijven, elk met ook een ander opdrukgebied. De ene heeft een wat kleiner opdrukgebied als het andere model. Bij de keuze van uw parkeerschijf is het dus ook van belang om te kijken of het gewenste opdrukbestand past binnen het bedrukbare gebied. Als een logo of tekst dusdanig verkleind moet worden dat de details zo fijn worden dat het dicht kan lopen, of niet meer leesbaar zal zijn dan is het beter om een parkeerschijf te kiezen met een groter opdrukgebied.

Bedrukte parkeerschijven: Digitale drukproef

U krijgt in geval van bestelling altijd eerst nog een digitale drukproef ter goedkeuring, dus dit wordt altijd vooraf gecontroleerd. Wilt u alvorens u besteld al een digitaal voorbeeld zien van een parkeerschijf bedrukt met uw logo of tekst erop dan kunnen wij dit uiteraard ook verzorgen. Dit is geheel vrijblijvend en gratis!

Kijk voor de goedkoopste bedrukte parkeerschijven ook eens op Goedkoopbedrukken.nl

parkeerschijven-bedrukken

Bent u wellicht nog op zoek naar meer of ander promotiemateriaal? Kijkt u dan voor ideeën in onze overige promotiemateriaal productcategorieën.

Voor onze budget selectie promotiemateriaal gaat u naar Goedkoopbedrukken.nl

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden