Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Bierglazen

Bierglazen

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

Bierglazen bedrukken

Bierglazen met bedrukking van uw logo of tekst bestellen voor uw horecagelegenheid of vereniging

Bierglazen met bedrukking voor uw horecazaak of vereniging bestelt u bij PR Products. Wij leveren u een prachtig bedrukt glas voorzien van uw logo of tekst. Wanneer u ons uw wensen doorstuurt met eventueel uw logo, zorgen wij geheel vrijblijvend voor een gratis digitale proef met offerte. Tijdens werkdagen heeft u deze normaal gesproken nog dezelfde dag in huis.

Ons fluitje:

Fluitjes zijn zeer populair binnen horecagelegenheden en verenigingen. Een fluitje is een smal, hoog bierglas met een inhoud van 250 ml. Wij bedrukken fluitjes met uw logo of tekst tegen een scherpe prijs. Kijk voor verdere specificaties even hier.

Ons vaasjes:

Dit bierglas heeft een iconische vorm in een handzaam formaat. Ook erg populair in de horeca en bij verenigingen. Het vaasje heeft een inhoud van 300 ml. Pr products bedrukt uw vaasjes met uw logo of tekst tegen een scherpe prijs. Kijk voor verdere specificaties even hier.

Ons trappist glas:

In ons trappistglas komt een speciaalbiertje goed tot zijn recht. Het glas heeft een bolvormige, brede kelk en een inhoud van 450 ml. Wij bedrukken uw trappist glazen met uw logo of tekst tegen een scherpe prijs.Kijk voor verdere specificaties even hier.

Ons Munich bierglas:

Dit is een hoog bierglas op voet. Het glas heeft een bolle kelk en taps toelopende mondrand. Een inhoud van 410 ml. Pr products zorgt ervoor dat uw bierglas voorzien wordt van uw logo of tekst tegen zeer scherpe prijzen. Kijk voor verdere specificaties even hier.

Ons (wit)bierglas:

Dit glas is ideaal voor witbier maar ook andere bieren drinken hierin prima weg. Het is een sierlijk doch rubuust glast met een inhoud van 400 ml. Uw logo of tekst op dit bierglas, Pr products zorgt ervoor dat het er opkomt zoals u wenst. Kijk voor verdere specificaties even hier.

Onze bierpullen:

We hebben 2 soorten bierpullen, de large en de extra large variant. De pullen zijn zeer populair op evenementen en bij verenigingen. Vraag ook eens naar grotere afnames, wij kunnen deze pullen met uw logo of tekst zeer scherp prijzen. Kijk voor verdere specificaties voor de large variant even hier en voor de extra large variant even hier.

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden