Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Pepermuntrolletjes

Pepermuntrolletjes

Verkrijgbaar in de kleur
  1. Eigen kleur mogelijk (7)
  2. Zie foto (1)
Merk
  1. PR Products (1)
  2. Pr Products (7)
Prijs
  1. € 0 - € 1 (6)
  2. € 1 - € 2 (2)

Pepermuntrolletjes met logo bedrukken

Pepermuntrolletjes met tekst op eigen bedrukte wikkel

Wilt u pepermuntrolletjes met logo bedrukken? PR Products biedt qua pepermuntrolletjes meerdere opties. Er zijn verschillende formaten beschikbaar, allen te voorzien van uw eingen label. Bekijk hier ons assortiment. Bij elk product is de werktekening te bekijken met opdrukspecificaties. Vraag ons bij onduidelijkheden om meer informatie!

Pepermuntrolletjes met logo of tekst bedrukken, het ontwerp:

Voor zowel uw horeca pepermuntjes, pepermuntrolletjes met opdruk en andere mintjes helpen wij u graag met het digitale ontwerp indien u zelf hiervoor niet de grafische mogelijkheden heeft. Wij kunnen u de werktekening toesturen of u kunt deze downloaden bij het artikel op de website. Vervolgens kunt u zelf of uw grafisch vormgever aan de slag met het ontwerp.

Mocht u niet de mogelijkheden hebben om dit zelf te doen dan nemen we het u graag uit handen. In geval van bestelling is dit geheel gratis. Dit als service aan onze klanten. Stuur ons even uw bestanden en eventuele losse teksten toe en we maken een eerste opzet om vervolgens tot een definitief ontwerp te komen!

Sample opvragen

Bent u geïnteresseerd in een van onze pepermunt artikelen, maar zou u graag voordat u besteld nog eerst even een proef exemplaar ontvangen? Dat kan! Mail ons even het artikelnummer door samen met het gewenste afleveradres en we sturen u zsm een monstertje toe. Uiteraard zitten hier geen kosten of verplichtingen aan verbonden voor u.

Levertijd bedrukte pepermuntrolletjes

De levertijd van de pepermuntrolletjes met logo of tekst bedrukking is zo'n 4 tot 5 weken. Heeft u een specifieke deadline waarop u de rolletjes nodig heeft, vraag ons dan even voordat u besteld of deze deadline haalbaar is voor ons. Wij kunnen in overleg met de productie en planning altijd even kijken wat wel en niet kan. Het zou natuurlijk zonde zijn als uw artikelen uiteindelijk te laat klaar blijken te zijn.

Houdbaarheid pepermuntrolletjes

De minimale houdbaarheid na uitlevering is 9 maanden. In veel gevallen is dit 12 tot 15 maanden.

Pepermuntrolletjes met logo en tekst bedrukken: PR Products!
Kijk hier voor goedkoop pepermuntrolletjes bedrukken met logo of tekst

Ander snoep bedrukken:

Heeft u niet het promotionele snoep kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Kijk dan eens bij een van onze andere snoep bedrukken categorieën: 
Chocolade bedrukkenclick clack blikjes bedrukkenkauwgom pakjes bedrukkenpepermuntdoosjes bedrukkenkoffie koekjes bedrukkensnoep bedrukkensnoeppotten bedrukkensuikerzakjes bedrukken.

 

pepermuntrolletjes bedrukken met logo

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden