Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

Zadelhoesjes

Zadelhoesjes

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Zadelhoesjes bedrukken als promotiemateriaal

Bedrukte zadelhoesjes bestellen, goedkoop en snel geleverd!

Bent u op zoek naar bedrukte zadelhoesjes? PR Products levert meerdere modellen zadelhoesjes in meedere kwaliteiten en prijsklassen. Ook leveren we duurzame zadelhoesjes met bedrukking van gerecycled PVC. Zadelhoesjes bedrukken met uw logo of tekst doet u goedkoop en snel bij ons.

Zadelhoesjes bedrukken, diverse mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor zadelhoesjes met bedrukking. Het ligt even aan een aantal zaken wat voor u het meest interessant is. De zaken die van invloed zijn op uw uiteindelijke keuze zijn allereerst de gewenste levertijd.

Zadelhoesjes bedrukken in 1 kleur

We kunnen zadelhoesjes bedrukken in 1 kleur uit voorraad hier in Nederland. Dit kan relatief snel. Wanneer de door u gewenste kleur zadelhoesje voldoende op voorraad is en u kunt u drukklaar bestand aanleveren, dan kan het normaliter in 2 (tot maximaal 3) weken geregeld worden.

Let u bij deze zadelhoesjes wel op het feit dat er maar een beperkt vlak bedrukt kan worden bovenop de zadelhoes. Ze kunnen dus niet all over bedrukt worden. U bent dus enigszins beperkt in uw wensen qua bedrukking. Dit ligt aan het feit dat we hier in Nederland niet de druktechniek hebben om dit (tegen een competitieve prijs) goed te kunnen drukken.

Zadelhoesjes bedrukken in 2 of meer kleuren 

Wanneer u zadelhoesjes wilt bedrukken met meer kleuren of zelfs in full colour dan moet dit in het Verre Oosten geproduceerd worden. Het nadeel hiervan is dat het 3 tot 4 weken duurt. Het voordeel is dat u veel meer mogelijkheden hebt qua bedrukking. U kunt de zadelhoesjes all over bedrukken. Daarnaast is het mogelijk om in full colour te drukken. Dus artwork met verloop (van donker naar licht) en zelf foto druk is dan mogelijk.

De prijzen voor full colour druk worden wel berekent op basis van het artwork. Wilt u dus een prijs ontvangen voor zadelhoesjes met full colour bedrukking dan dienst u eerst even het drukbestand naar ons door te sturen voor een prijsopgave.

Sample zadelhoesje ontvangen?

Bent u geïnteresseerd in onze zadelhoesjes en zou u graag een sample ontvangen om ze eens zelf goed te kunnen beoordelen op kwaliteit en op de scherpte van de opdruk? Geen probleem. Laat het ons even weten en we sturen u meteen een exemplaar op, uiteraard geheel gratis en zonder verdere verplichtingen!

Digitaal voorbeeld

Dit geldt ook voor het opstellen van een digitale drukproef. We kunnen op basis van uw artwork altijd even een drukproef laten maken door onze studio. U kunt dan zien hoe uw artwork op de zadelhoes geplaatst zou kunnen worden. Mochten er aandachtspunten zijn qua drukgrootte of leesbaarheid dan zullen we dit ook meteen aan u aangeven.

Zadelhoesjes bedrukken: PR Products !

 

zadelhoesjes bedrukken

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden