Door de continu sterk wisselende inkoopprijzen kunnen de bedragen op onze site tijdelijk afwijken.

Wij gebruiken bij de aanvraag van uw offerte altijd de meest actuele prijs.

Graag uw begrip hiervoor.

LANYARDS

LANYARDS

Lanyards bedrukken

Lanyards bedrukken in kleine oplage

Lanyards goedkoop bestellen als promotiemateriaal

Voor bedrukte lanyards als promotiemateriaal bent u bij PR Products aan het juiste én goedkoopste adres! Wij bedrukken vele soorten en maten lanyards in alle kleuren van de regenboog. Lanyards met of zonder buckle, 2 of 3 cm breed, in de kleur rood, wit, blauw, zwart (of veel andere kleuren), alles is mogelijk!

Full colour bedrukte lanyards kleine oplage

Zelf lanyards bedrukken in full colour behoort tot de opties. Dit doen we door middel van sublimatiedruk. Vraag ons bij interesse naar meer informatie. Ook kunnen wij deze lanyards bedrukken en produceren in uw eigen PMS kleur. Kortom: Voor keycords met logo moet u bij ons zijn!

De gewone standaard lanyards uit voorraad met 1-4 kleuren druk hebben in principe een minimale afname van 100 stuks. Dit kan minder maar dit zal de prijs per stuk flink verhogen zodat het bijna voordeliger is om 100 stuks te bestellen.

Sample opvragen

Heeft u een model op het oog maar zou u alvorens over te gaan tot bestelling graag eerst een sample zien (en voelen) ter referentie van de kwaliteit? Geen probleem, we sturen u indien gewenst vandaag nog een exemplaar toe ter beoordeling.

Bedrukking op uw lanyard

Houdt u (indien u de lanyard wenst te bedrukken) ook altijd even rekening met het bedrukbare gebied. Het ene model heeft een kleiner opdrukgebied als het andere, en afhankelijk van uw logo (of tekst of ander opdrukbestand) is dit belangrijk om te weten dit past binnen de drukafmetingen.

lanyards bedrukken kleine oplage

Graag zou ik een offerte willen ontvangen

  • Max. 2Mb

* Verplichte velden